• SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7
  • Kantine

1

Nadat we vorige week uit bij Waarde op waarde waren geklopt, wat uitmondde in een smadelijk 3-0 verlies, door een feller Waarde, waar we zelf bar weinig tegen over stelden, moesten we deze zaterdag uit naar Kwadendamme.  Na een kwartier hadden we al 0-3 voor moeten staan, maar door missers van Camiel (schot op de paal), Frank (vrije kopkans naast) en Dickenson (schot naast na foute bal van de Kwadendamme keeper) was het gewoon 0-0. De volgende kansen van Remon (schot op de keeper) en Harmen (hard schot, maar goede redding keeper) gingen er ook niet in, zodat het lang 0-0 bleef.

2

Kwadendamme zette hier niet veel tegenover. Enkel een zwakke kopbal die naast ging, nadat wij slecht uit verdedigden. Even later kreeg Remon weer een kans, maar weer stond zijn vizier niet op scherp. Vlak voor rust werd het toch 0-1, nadat Dickenson een lange bal van Remco ineens voorgaf en deze door Remon tot doelpunt werd gepromoveerd. Vlak na rust werd het 0-2 nadat Remon een goede dieptebal van Harmen rustig afmaakte. Hierna kregen we nog legio kansen, vooral Remon die zichzelf deze dag tot topscorer van WIK 1 had kunnen schieten, maar enkel Bart van de Velde scoorde nog nadat Camiel een dieptebal gaf op Remon die niet zelfzuchtig was en de bal precies op tijd afgaf aan de mee gelopen Bart die simpel de 0-3 binnen kon tikken. Tussendoor kreeg Kwadendamme nog één echte kans door een knullige vrije trap van Pim, maar dat terzijde.
Een regelmatige overwinning die hoger had kunnen én moeten zijn.

image3
Volgende week spelen we onze laatste wedstrijd van de competitie en dan thuis tegen Apollo '69, waar we uit onterecht van hebben verloren in een tumultueuze wedstrijd. Dus we zijn uit op revanche en willen het seizoen goed afsluiten.