Site 1

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Stavenisse op het programma, waar we uit nipt van hadden gewonnen(1-2). Na een fel begin van onze kant kregen we na ruim 5 minuten een counter om onze oren die koelbloedig werd afgerond, 0-1. Even later werd het bijna 0-2, maar de voorzet van de linksbuiten van Stavenisse werd gelukkig door iedereen gemist. Na bijna een half uur werd het 1-1 nadat Dickenson goed doorging op de rechterflank en zijn voorzet ongelukkig werd aangeraakt door een Stavenisse verdediger en zo in zijn eigen doel ging.

Site 2

Even later claimden we een strafschop nadat Frank werd aangetikt in de 16, maar de scheidsrechter (die nogal aanwezig was in woord en gebaar) wuifde dit gedecideerd weg. Even later stonden we weer achter, nadat we bij een corner niet goed stonden te dekken, 1-2. Voor de rust kregen we nog wat kansen via Harmen en Remon, maar hun schoten werden adequaat uit de goal gehouden door de keeper van Stavenisse. Vlak na rust werd het 2-2. Na een goede aanval, die via Remon naar Mark ging, gaf Mark een goede voorzet die bij de 2e paal binnen werd gekopt door Frank. Even later kon Frank dit kunstje bijna herhalen, maar de keeper redde deze keer.

Site 3

Stavenisse kwam ook nog een keer gevaarlijk voor de goal, maar hun schot werd op het nippertje goed geblokt door Harmen. Even later konden we weer juichen nadat Remon goed doorging op rechts en de bal afleverde bij Mark. Mark trok naar binnen en legde de bal goed en scoorde de 3-2. Bijna was het even later weer raak, maar Camiel kon net niet binnen tikken, na Franks goede voorzet. Toch werd het nog 4-2 in de laatste minuten, nadat Arjen na een goede onderschepping Camiel 1 op 1 zette met de keeper en deze beheerst afrondde. En zo schonken we met deze 3 punten de trainer een leuk verjaardagscadeau.