image3

Afgelopen zaterdag was de uitwedstrijd tegen laagvlieger Hansweertse Boys, waar we thuis simpel met 5-0 van hadden gewonnen. Met heerlijk voetbalweer begonnen we goed aan de wedstrijd en na ruim 1 minuut konden we al juichen toen Dickenson scoorde uit een voorzet van Frank, 0-1. Binnen het kwartier stond het al 0-2 nadat Camiel een voorzet gecontroleerd binnen schoot. Een grote overwinning leek in de maak ... Maar na nog een grote kans gemist te hebben, zakten we ver weg en kwam Hansweertse Boys terug in de wedstrijd door uit een goede aanval te scoren, 1-2.

image2

Ook maakte Hansweertse Boys voor rust nog de 2-2 toen een vrije trap via de paal tegen Robin caramboleerde en zo het doel in ging. Na rust was ons spel niet veel beter en kreeg Hansweertse Boys zelfs een strafschop door onoplettendheid in onze defensie. Deze werd echter gestopt door Robin en zo bleef het 2-2. Er waren over en weer kleine kansjes, maar gescoord werd er nog maar één keer en wel door invaller Jeffrey Herfst die een verre corner van Remon teruggekopt zag worden door Camiel en deze bal hard binnen kopte.
En zo konden we weer 3 punten aan ons totaal toevoegen.

Volgende week zijn we vrij en over 2 weken wacht Stavenisse thuis, die afgelopen zaterdag verrassend van koploper SPS wonnen.