Site 1

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen de Oost Flakkeese Boys (OFB) op het programma. We begonnen goed en scherp aan dit duel en jammer genoeg werd een goede kopbal van Camiel net onder de lat weg getikt door de keeper. Maar even later scoorden we wel. Remon gaf een mooie bal naar Mark die een goede voorzet gaf op Harmen die de bal maar binnen hoefde te tikken, 1-0. We bleven kansen krijgen en even later schoot eerst Frank en daarna Mark net naast. Maar na een half uur werd het toch 2-0. Een goede corner van Dickenson werd door Harmen binnen gekopt. Daarna schoot Dickenson na een goede actie nog over.

IMG 7891

Maar door onverklaarbare reden gaven we plots de wedstrijd uit handen. OFB kreeg een paar kansen, maar scoorde gelukkig daar niet uit voor rust. Dit deden ze wel uit een verre vrije trap na rust en toen stond het plots 2-1 en wankelde WIK. Daarna kreeg OFB nog een kans, maar gelukkig redde Robin. Dit was tevens het laatste wapenfeit van OFB en namen we de wedstrijd weer in handen. Na een goede voorzet van Remon kopte Bart over(hij werd hierbij goed gehinderd door Camiel). Maar even later schoot Camiel ons op 3-1 vanaf de 16 meter. We kregen nog verschillende kansen, maar alleen Bart scoorde nog met het hoofd uit een voorzet van Camiel. En zo werd de eindstand 4-1 in ons voordeel. Weer 3 punten, maar wat maken we het onszelf onnodig lastig in zulke wedstrijden. Volgende week uit tegen laagvlieger Hansweertse Boys, waar we andermaal met niet minder dan 3 punten genoegen nemen.