2

Na vorige week nipt van de nummer laatst Cadzand te hebben gewonnen (2-1, door doelpunten van Bart en Camiel), stond er afgelopen zaterdag een uitwedstrijd op het programma tegen Wolfaartsdijk(de nummer 9 van de ranglijst).
Als... Ja “als”. “Als” we hadden gewonnen dan hadden we 2e gestaan in de stand en bovenaan gestaan in de 2e periode. Maar “als” bestaat niet in de sport. Het begin was nog niet eens zo slecht. We hadden veel meer balbezit dan Wolfaartsdijk, maar kregen niet heel veel kansen. Ja als Camiel wat nauwkeuriger was geweest of de bal op het juiste moment af had gegeven hadden we op 0-1 kunnen komen. Maar dat gebeurde niet. Steeds vaker kwamen ballen niet aan en door verschillende fouten kreeg Wolfaartsdijk ook enkele kansjes op de counter, maar gelukkig speelden zij dit niet goed uit.

Maar 5 minuten voor rust kwam Wolfaartsdijk toch op voorsprong. Na een te korte terugspeelbal van Remco vloerde Robin de doorgelopen spits van Wolfaartsdijk in de 16 en kreeg Wolfaartsdijk een penalty, Robin geel en kwamen we 1-0 achter. Er in de rust op hamerend dat we de 2e helft de bal sneller rond moesten laten gaan en vertellend dat we toch al meer achter hadden gestaan en daarna ook nog hadden gewonnen, begonnen we de 2e helft wat feller en dit leidde tot een goed afstandschot van Remon, maar de rebound was niet aan Frank besteedt.

1

Daarna zakte ons spel naar een bedenkelijk niveau en  profiteerde Wolfaartsdijk optimaal. Met veel slordig balverlies, onoplettendheid en vele verkeerde keuzes van zo ongeveer heel WIK liep Wolfaartsdijk uit naar 2-0 en zelfs 3-0 voordat Bart de eer redde, 3-1. Het 1e verlies tegen een ploeg uit het “rechterrijtje”, maar meer dan terecht. De wedstrijd van vorige week was geen incident, jammer genoeg.

Opstelling afgelopen zaterdag: Robin, Dennis(Wilmar), Remco, Bart, Arjen, Mark, Harmen(Oscar), Remon(Jeffrey), Frank, Dickenson en Camiel.

En zo zijn we weer terug bij af. Zonder optimale instelling en inspanning zijn we niet in staat om wedstrijden te winnen en dat begint doordeweeks op het trainingsveld al.

De komende wedstrijden krijgen we allemaal tegenstanders uit het “linkerrijtje” en zullen we zien of we daarna nog meedoen om de prijzen of dat het seizoen als een nachtkaars uit gaat.