Vandaag de eerste en meest verre uitwedstrijd van het seizoen, naar Cadzand. Iedereen was gebrand om te winnen, want een goede start van de competitie is heerlijk om mee te beginnen.

Site 1

Vanaf het begin van de wedstrijd leek Cadzand op het droge veld in te zetten op een gelijkspel. Alle ballen aan de voet van Cadzand gingen rechtstreeks via een lange bal naar voren. WIK had door veel gewonnen duels balbezit en mocht het spel maken van Cadzand. De bal ging daarom ook veel rond en het wachten was eigenlijk op de eerste goal van WIK.

En het bleef ook wachten op de eerste goal. Het spelbeeld was de hele wedstrijd hetzelfde, alleen het scoren bleef nog uit. Het eerste doelpunt viel rond de 65ste minuut. Remco kwam goed door langs de linkerkant tot aan de achterlijn en schoot hem zelf goed binnen, 0-1.

10 minuten na de eerste goal was het Remco die een vrije trap mocht nemen, een paar meter buiten de 16. Deze vrije trap werd van richting veranderd en kwam recht voor de voeten van Remon, die hem binnen kon tikken.

Cadzand kreeg aan het einde van de wedstrijd nog een redelijke kans op een doelpunt, maar door goed herstel van de verdediging bleef het doel schoon aan de kant van WIK.

IMG 20160905 WA0009

Zo gaat WIK 1 met een prima start het seizoen in en is het bouwen naar volgende week, Wolfaartsdijk 1, thuis op de Vospit, 14:30.