We hebben een uitwedstrijd tegen de Bruse Boys. Altijd spannend je eerste uitwedstrijd en hoe zouden ze voetballen? Eerst een beetje warm worden en daarna zijn we om 9:15 gestart met de wedstrijd. Het was al snel duidelijk dat wij de betere partij waren. We stonden daarom met de rust al met 0-6 voor door de doelpunten van Kaleb, Julian, Kenaz 2x, Maarten en een eigen doelpunt.

Even rust wat drinken en snel weer door met de wedstrijd. Iedereen deed zo goed mee Djoni als goede verdediger met Boaz, Amber, Kaleb en Kenaz een beetje op het middenveld en Julian en Maarten in de spits. Ook de tweede helft waren wij de betere partij en konden de Bruse Boys ons niks maken. Ook in de tweede helft 6 keer gescoord door: Julian, Kaleb, Maarten 2x en Boaz 2x.

De eindstand is 0-12 geworden met complimenten voor het goede voetbal van de mini's, wat zijn ze goed!