Vandaag uit tegen VVC�68. Deze tegenstander had pas 1 wedstrijd gespeeld dus was het lastig in te schatten hoe sterk ze waren. Van hun trainer begrepen we al snel dat enkele van zijn spelers ook voetballen in gekozen selecties dus wisten we dat het wellicht moeilijk zou kunnen worden. De eerste 10 minuten stonden we wel wat onder druk maar deden we prima mee. Via een afgeketst schot kwamen we echter wel op achterstand. Joerie moest helaas snel daarna definitief afhaken vanwege zijn knie.

Toen de 2-0 en 3-0 vielen hadden we even weinig te vertellen maar na een prima pass van Lyanne op Robin kwamen we op 3-1 en hadden we nog wat kleine mogelijkheden. Het was de bedoeling om vlak na de 3-1 Thijs in te brengen alleen was dat van korte duur. De verdediging van VVC wilde een aanval van WIK afslaan door de bal hard weg te schieten alleen kwam deze keihard bij Thijs tegen zijn hoofd. Verder spelen was nu ook voor hem dus geen optie meer waardoor we nog maar 1 wissel hadden.

Na de rust ging het echter hard. Door, opnieuw, te weinig weerstand te bieden als geheel werden we regelmatig op ons nummer gezet. De eindstand was zeer duidelijk, net als vorige week. Gelukkig maakte Robin nog een goal en scoorde ook Nathan, komend vanaf het midden omdat ook Finn was uitgevallen, een prima doelpunt. Maar de cijfers liegen er niet om. 24 doelpunten tegen in de laatste twee wedstrijden is wel erg veel. Wat dat betreft is deze tweede klasse ietwat aan de hoge kant. Maar goed, volgende wedstrijd spelen we thuis tegen een hele sterke tegenstander maar we gaan het vol goede moed opnieuw proberen. De overige uitslagen geven aan dat er best nog wat mogelijkheden liggen tot aan de winterstop.