Vandaag thuis tegen GPC JO16-1. Onder leiding van Niels, waarvoor dank, werd er iets na 11:00u afgetrapt. Blijkbaar hadden een aantal spelers van WIK niet door dat we al waren begonnen want binnen een minuut of 4 stonden we met 0-2 achter... en dan moet je nog een tijdje. Het voetbal leek juist de laatste wedstrijden wat beter te worden maar vandaag was het gewoon verre van goed. Nathan scoorde in de eerste helft nog een prima goal na een aanval via Thijs en Robin.

Ook in de eerste helft was er eventjes een vervelend moment. In het kort is het allemaal prima als een speler een keer reageert op een tegenstander. Wat we niet doen is niet luisteren of te geagiteerd reageren op de scheidsrechter. Dat geldt voor iedereen zoals in de rust wel duidelijk is geworden. Na die rustpauze viel al snel weer een tegengoal maar het was al wat beter dan het spel in de eerste helft. Via een mooie vrije trap scoorde Joerie de 2de voor WIK. Omdat ook de tegenstander het doel nog wist te vinden stond er een duidelijke uitslag, 2-6 verlies. Volgende week uit tegen Roosendaal.