• Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7

Vandaag de uitwedstrijd tegen DOSKO JO-16 in Bergen op Zoom. Iets later als gepland werd er rond 12:05u afgetrapt. Voordat het 12:06u was stonden onze Wikkers al op voorsprong. Na een assist van Joerie was het Robin die de snelle 0-1 voor zijn rekening nam. De eerste 25 รก 30 minuten was er niets aan de hand en was WIK gewoon de bovenliggende partij. Er werd goed gespeeld en de duels werden fel aangegaan. Het lag aan de keeper van DOSKO dat we niet vaker het net vonden.

Jammer genoeg werden er achterin twee foutjes gemaakt waardoor we met een onterechte achterstand de rust ingingen. In de rust aangegeven dat de spelers wel met een antwoord moesten komen op de ietwat agressieve manier van voetballen van de tegenstander. En dat antwoord kwam er. Opnieuw Robin, na een goede pass van Nathan, zorgde voor de 2-2. De duels waren opeens allemaal voor ons tot frustratie van sommige tegenstanders.

Het was mooi om van de kant te zien hoe slim de spelers van de JO-16 aan het worden zijn. Na een hele goede bal van Dylan vanuit de verdediging kon Robin nog een keer de keeper van de tegenpartij laten vissen, 2-3. Gezien de overige kansen die we hebben gehad, de manier van voetballen en de geleverde strijd was er vandaag een terechte en verdiende winnaar, de JO-16 van WIK! Klasse gedaan allemaal!