Vandaag thuis tegen Kloetinge....de uitwedstrijd was de spannendste van het seizoen en ook de kleinste overwinning, 2-5. Deze morgen zou het (in de tweede helft) wat makkelijker gaan. Met Corné op doel en Dylan een keer in de spits naast Yoran werd er afgetrapt olv Eric vd Sande. Wat een baggerweer was het vanmorgen op "de Vospit"....regen, wind...maar er werd toch nog redelijk gespeeld met hier - en daar goede combinaties. Hierdoor was er bij rust toch een goede voorsprong (2-0). En dat was maar goed ook want de hagelbui op het einde van de eerste helft was niet alleen vlagger Adrie in zijn koude kleren gaan zitten maar ook de spelers stonden in de rust tegen de verwarming aangeplakt.....

Na de limonade werd er afgetrapt voor de tweede helft en was het gelukkig droog geworden. Er werd wat van positie gewisseld en dan is toch te zien dat iedereen eigenlijk op zijn juiste plekje staat aan het begin van een wedstrijd. Remco scoorde vandaag ook nog een prima goal maar het doelpunt van de wedstrijd was de goal van Dylan, mooi schot, onderkant lat. Uiteindelijk stond er 9-1 op het scorebord vandaag.