• Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine
  • WIK JO7

Vandaag thuis tegen Hansweertse Boys voor de beker......alleen bij winst zouden onze Wikkers een ronde verder komen. Er werd goed aan de wedstrijd begonnen onder leiding van Gérard als scheidsrechter. Er waren redelijke combinaties te zien en Robin werd een paar keer goed weggestuurd op rechts. Na weer een goede pass vanaf het midden ging Robin goed door en schoot de bal in de verre hoek over de keeper. Of het bewust was laten we in het midden, de stand was in ieder geval 1-0. Een minuut of 5 later maakte Yoran de 2-0. Hansweertse Boys gaf niet op en een diepe bal viel tussen Remco en Dylan in. De spits van Hansweert was er snel bij en bracht de stand op 2-1. Vanuit de daarop volgende aftrap viel de mooiste goal van de wedstrijd.....via drie goede combinaties waarbij de bal steeds maar 1 keer werd geraakt stuurde Joerie de bal naar Yoran en viel de 3-1.  Voor rust scoorde Yoran nog een keer en kwam Bradly tot een doelpunt door goed naar binnen te komen, ruststand 5-1 !

Na de rust was het allemaal weer onrustiger, dat zien we wel vaker. Er werd af en toe nog wel goed gevoetbald maar echte grote kansen kwamen er niet. Bradly en Corné moesten nog gewisseld worden vanwege blessures.  Yoran scoorde nog de 6-1 een minuut of 5 voor tijd. Thijs en Bjorn bedankt voor het meespelen vanmiddag.  We zijn nu een ronde verder in de beker dus even afwachten wie onze volgende tegenstander zal worden ! Klasse gedaan allemaal !!