Dit weekend hebben we een wedstrijd gespeeld tegen De Patrijzen uit ’s Heerenhoek. Thomas en Björn waren geblesseerd en konden helaas niet meespelen. Gelukkig kwamen Joeri en Rick meehelpen. Toen de wedstrijd begon scoorde Lennart meteen. Toen scoorde de Patrijzen vrij snel het eerste en tweede doelpunt en stonden we achter. Vlak voor de rust scoorden de Patrijzen nog een keer.

Na de rust zijn we beter gaan spelen. Rick had een mooi schot richting de kruising maar de bal kwam net op de lat. Duncan had de tweede helft een paar keer hele mooie reddingen! In de tweede helft scoorden de Patrijzen nog twee keer maar ook wij hebben gescoord. Lennart scoorde het tweede doelpunt voor WIK en ikzelf heb het laatste doelpunt gescoord. De eindstand was 3-5.