Vandaag uit naar Heinkenszand. Deze zijn een klasse lager gezet dus we wisten niet wat te verwachten. Na een rommelige "voorbereiding" met verzette tijdstippen etc. werd er om 08.45u afgetrapt. Tessa, Marit en Damian bedankt voor het meedoen !! Voor het eerst deze competitie werden we op achterstand gezet, 0-1 na een minuut of 5. Er werd vandaag erg onrustig gespeeld en ook het afwerken van de kansen was niet wat we gewend zijn. Toch kwamen we er een paar keer goed uit en gingen we met een 1-3 voorsprong de rust in.

Na de rust was WIK - ondanks het niet zo beste spel - de baas. Via een hoopje goals van Yoran en een hele mooie van Robin gingen we met 1-10 van het veld en konden de 3 punten mee naar Kerkwerve. Nu 12 uit 4 dus dat is mooi. Volgende week kijken of we ook Kloetinge kunnen verslaan, voorlopig de laatste uitwedstrijd.