Vandaag thuis tegen Victoria'03 uit Oudenbosch. Onder leiding van Eric werd er om 11 uur afgetrapt. Timon en Arne kwamen ons vandaag versterken. Met Thomas als voorstopper en Bjorn op de back hadden we de dingen wat anders neergezet. Nathan kon na een afwezigheid zijn plek weer innemen in de spits.

Het eerste kwartier was WIK aan het voetballen op de helft van de tegenstander, nog zonder echte grote kansen maar we waren wel sterker. Er werd door de jongens veel beter opgebouwd en er was voldoende rust aan de bal. Bij een ingooi stonden we echter even verkeerd en keken we ineens tegen een 0-1 achterstand aan..... Maar de jongens van WIK zijn niet snel meer onder de indruk en na een fout bij Victoria maakte Nathan de gelijkmaker. Voor rust kwamen we ook nog op voorsprong door opnieuw Nathan, ruststand 2-1! Vlak na het begin van de tweede helft was het wat slordig en ook de tegenstander had enkele omzettingen gedaan. Hierdoor kwam er een grote kans maar Duncan haalde de bal perfect uit het doel.

Victoria kwam vlak daarna nog twee keer goed door maar Duncan zorgde er met prima acties voor dat zijn doel schoon bleef, klasse gekeept! De wedstrijd bleef gelijk opgaan en er waren wat kleine kansjes over en weer. Onze buitenspelers kwamen een aantal keer gevaarlijk door maar het verschil bleef tot een paar minuten voor tijd slechts 1 doelpunt. Gelukkig schoot Nathan, met zijn 3de van de ochtend, de wedstrijd op slot. Met een prima overwinning pakken de jongens opnieuw 3 punten! Alle spelers hebben prima geknokt vandaag! Volgende week uit naar Smerdiek!! Top gedaan jongens!