Vanavond uit naar Zeelandia Middelburg. Vandaag tegen de C6. Vorige week thuis in een draak van een wedstrijd verloren van de C7 dus vandaag moest het beter! Met Nick en Sven als versterking en met Robin en Thomas als mascottes begonnen we om 18:45u aan de wedstrijd. Binnen 5 minuten stonden we alweer te kijken en dus met 0-1 achter......maar langzaamaan veranderde het beeld en gingen de duels weer onze kant op.

In de rust aangegeven dat we voetballend gewoon beter waren en de jongens waren zichtbaar gemotiveerd om er wat van te gaan maken. Een vrije trap van Sven werd keurig doorgekopt en zo kwam de bal bij Nick, 1-1. 5 minuten later zette Quinten een prima aanval op en na een keer of tien de bal met 1x raken te hebben overgespeeld was het ook Quinten die de 1-2 maakte. Het middenveld stond als een huis en achterin werd niks meer weggegeven. Het ene schot dat Middelburg nog op de goal kreeg werd door Corné prima uit de kruising getikt. Er werd echt goed gevoetbald in de tweede helft en nog twee keer werd er doeltreffend afgerond, beide goals van Yoran.  Ik heb het vaker gezegd, als onze C's gewoon doen wat ze kunnen dan hoeven ze van niemand te verliezen !! Trots op de jongens !!