Vandaag thuis tegen Zeelandia Middelburg. Een compleet verkeerd begin aan de wedstrijd was in de minuten daarna niet meer om te draaien. Te slap, te weinig met het voetbal bezig. Veel ruimte laten vallen en de taken werden niet door iedereen uitgevoerd zoals normaal....binnen 5 minuten stond het 0-2, ruststand 0-4.....Net na rust leek er wat om te gaan draaien in de wedstrijd en kwam WIK terug tot 2-4 (waarvan de tweede goal van Yoran wel erg mooi was!). Helaas viel snel daarna onnodig de 2-5 en was het wel gespeeld....ondanks goede reddingen van onze keeper liep de tegenstander toch nog verder uit, 2-7.

Finn viel nog geblesseerd uit maar gelukkig bleek het achteraf wel een beetje mee te vallen. In de laatste minuut was er dan het afscheid van Jordy....na een "rode kaart" van zijn oom Eric werd hij via een erehaag en onder applaus van het veld begeleid. Jordy, bedankt voor alle jaren bij WIK !! Veel succes en plezier met je nieuwe hobby, fietsen ! Maandag volle bak trainen en donderdag met zijn allen er tegen aan in de uitwedstrijd op MIddelburg !!!!