• WIK JO7
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3

Vandaag uit voetballen op Nieuwdorp, tegen Lebo/SVN. Met versterking van Marc, Nick, Timon en Lennart begonnen we zonder Corné, Dylan en Rick om 12.30u aan de wedstrijd. Het eerste kwartier ging gelijk op en het voetbal was te gehaast en onrustig. Via een goal van Nick (korte hoek) kwamen we op 0-1. Uit een prima corner van Finn kon Timon de 0-2 intikken. Marc had nog een prima redding en voorkwam de aansluitingstreffer. Hierna scoorde Nick de 0-3 maar het doelpunt van de wedstrijd kwam vlak voor rust....Quinten knalde vanaf eigen helft de bal achter de keeper van Lebo/SVN, ruststand 0-4.

Tijdens de rust bleek dat Finn jammer genoeg niet verder kon vanwege een blessure. Hierdoor moest er wat omgezet worden maar WIK bleef de betere partij. Lennart deed het prima op de back en via de 3de van Nick kwamen we op 0-5. Dat op het einde Lebo/SVN via een afstandsschot nog op 1-5 kwam was voor de statistieken want na deze goal floot de prima fluitende scheids af. Timon zat toen al in de dug-out vanwege een kleine tijdstraf maar dat mocht de pret niet drukken....de 3 punten konden mee in de tas naar Kerkwerve.