• Kantine
  • Bru 4 - WIK 3
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1

Vandaag begint te competitie voor de jeugd, de B1 voetbalt uit tegen Walcheren B3 uit Vlissingen. Met 15 spelers op weg en kijken hoe het deze wedstrijd gaat. Na aankomst, melden en omkleden de spelers moeten wachten totdat een ander team de wedstrijd heeft uitgespeeld. Dan toch beginnen, Walcheren dringt gelijk aan krijgen al snel een vrije trap, maar Colin staat als laatste man goed paraat en kan de bal wegschieten. Verder de eerste aanval van Wik door Dickenson met Yani maar de bal wordt gekeerd. Walcheren weer, veel gevaar in het zestien meter gebied, gelukkig gaat het laatste schot over. Maar Walcheren blijft aandringen, zij hebben het meeste overwicht. Voor Wik blijft het bij acties waarbij Yani het dichts bij een doelpunt kan komen maar zijn schoten twee keer over gaan. Ondertussen moet Timon het veld verlaten na een elleboog op zijn mond die hem een dikke lip bezorgd. Ondanks de 0-0 stand zijn er in de rust complimenten voor de spelers, er wordt goed gevoetbald, nu de doelpunten nog.

DSC03902
Maar zoals het zo vaak gaat, de tegenstander scoort eerst vanuit een hoekschop kan Walcheren binnen de tien minuten de 1-0 maken.  Wat later moet Bart met een blessure even gaan rusten, Dickenson, Yani en Nick proberen voorin van alles om te scoren, echter zonder resultaat. Beide teams zijn in deze helft goed aan elkaar gewaagd, Wik is in de laatste fase zelfs nog meer aanvallend om de score gelijk te trekken. Colin probeert het van afstand, maar de Walcherse keeper kan het schot stoppen, Nick de Boer schiet ook, jammer genoeg over.  Fanatieker kan het niet jongens, maar het mag niet baten, de scheids fluit af en Walcheren pakt de punten. Maar de coach Ad is zeer tevreden over het voetbal wat hij heeft gezien. Verliezen is niet zo erg als het voetbal goed is, en als er voor gewerkt wordt. En dat hebben de spelers gedaan. Ruben was vandaag de pechvogel, al na een minuut of vijf moest hij het veld verlaten omdat hij zich niet goed voelde. Volgende keer beter kerel.
Volgende week speelt Wik'B1 thuis tegen Zeelandia Middelburg B4.

Kloetinge B4 is uit de poule gegaan, zij staan niet meer in het wedstrijdschema op voetbal.nl.
Als laatste willen we Fleur Jeremic bedanken voor de verslaglegging van deze wedstrijd.