Op dinsdag avond voor de JO17-1G de inhaalwedstrijd tegen Zeelandia Middelburg JO17-4. Vanavond een ouderwets “leiders” team met Ad den Boer als coach, Gérard van Wanrooij als scheids en Jan Vis langs de lijn als vlagger.
Al snel blijkt dat het wel erg gemakkelijk gaat, binnen tien minuten drie doelpunten.

Dan een doelpunt voor de tegenstander. Maar Wik is nog niet uit gescoord . Na diverse kansen waarvan de mooiste door Tessa vd Velde op de paal wordt geschoten komen er nog zes doelpunten bij en wordt de rust ingegaan met een 9-1 voorsprong. Quinten Poelman tekent er voor drie, Bart vd Velde maakt er één, evenals Nick de Boer, en Colin van Wanrooij zet er zelfs vier op zijn naam.
Na de rust een paar schoten op doel die nu door de Middelburgse keeper die zichzelf in de rust van een paar nieuwe voetbalschoenen heeft voorzien worden gepakt. Maar dan een voorzet van Nick de Boer die door Mark Dicou ingeschoten wordt. Dan weer even wat missers en een Zeelandia Middelburg die wat meer druk op de ketel probeert te zetten. Een schot van Nick den Boer gaat via de lat naar de grond, even wat verwarring wel of geen doelpunt maar de vlagger van de tegenpartij geeft aan “gewoon een doelpunt” dus staat het 11-1.

Dankzij het harde werken van de Middelburgse keep kan Wik wederom even niet scoren maar dan maakt Colin van Wanrooij op een voorzet van Dickenson Eekman de 12-1 en niet veel later zelfs de 13-1.

Dertien is een ongeluks getal moet Quinten Poelman gedacht hebben dus zet hij nog even de eindstand op 14-1. Een wel zeer overtuigende overwinning met dubbelle cijfers. Ook afgelopen zaterdag bij de uitwedstrijd tegen Kloetinge JO17-5 werd de wedstrijd al met dubbelle cijfers gewonnen hier was de eindstand 1-11 voor Wik.
A.s. zaterdag 12 mei voetbalt de JO17-1G uit tegen de koploper in de poule DwO’15 JO17-1 te Driewegen.