• WIK JO17
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK 1

Vandaag mee met de JO17-1 om heeeel vroeg te voetballen op het sportpark in kwadendamme tegen het JO17-1 combinatie team van Kwadendamme, Hoedekenskerke en Apollo’69. Start van de wedstrijd om 10 over 9 in de morgen!!
Bij Wik vier afwezigen: Christiaan hij zit nog even met zijn arm in het gips, maar is wel als toeschouwer meegegaan, Quinten zit met school in Londen, Ruben en Levi moesten werken. Als vervangers gaan Leroy Vis en Robin vd Hoek mee zodat er voldoende spelers /wissels zijn.

 

Coach Ad moet ook i.v.m werk afzeggen, Jan Vis schuift aan als chauffeur en vlagger , dan kan leider Gerard het team coachen. Dit waren even wat statistieken zo aan het begin de wedstrijd. Na een hele aardige ontvangst door de coach van Kwadendamme JO17-1 en de scheids kan de wedstrijd beginnen. Jammer dat het weer niet meewerkt, gedurende de gehele wedstrijd regent het.

In de wedstrijd is Wik de eerste helft duidelijk beter dan de tegenstander maar tot scoren komen ze niet, Leroy met een kopbal die over gaat en een schot van Nick de Boer wat naast het doel verdwijnt,  zijn de gevaarlijkste momenten. Ook Kwadendamme heeft wat kansjes, maar ook hun schoten missen het doel.


In de tweede helft eenzelfde beeld, Nick schiet twee keer naast, Leroy kan een kans niet verzilveren omdat de keeper van de tegenstander in de weg staat, een kans van Colin die alleen doorgaat en de  bal bij Robin neerlegt wordt afgefloten omdat de grensrechter vlagt voor buitenspel.
Dan een schot van veraf door Nick maar ook deze komt niet in het doel terecht.  Kwadendamme komt ook weer door, maar voor hen staat keeper Marc Dicou in de weg.


Bart mag een vrije trap nemen, het schot wordt door een speler van de tegenstander iets van richting veranderd en verdwijnt in het doel het staat 0-1. Maar Kwadendamme geeft zich zomaar niet gewonnen en voert de druk op. Bij een hoekschop kan Arne Ganzeman de bal niet helemaal goed wegkrijgen, de bal komt in de rebound op de lat en eindigt in een hoekschop.
Vanuit deze corner kan Kwadendamme de gelijkmaker erin leggen, 1 – 1.


Het wordt helemaal spannend als zij nogmaals doorkomen, het schot wordt door Mark weggewerkt maar er kan nogmaals op het doel worden geschoten, gelukkig knalt het schot op de paal. Uiteindelijk wordt er afgefloten, één puntje is het resultaat van deze morgen. Wel staat Wik’57
JO17-1 nog op de eerste plaats na deze tweede wedstrijd maar het verschil met de teams daaronder is in het begin van deze competitie logischerwijs nog miniem.
Aankomende woensdagavond gaan ze nog bekeren tegen de Bruse Boys JO17-2 en daarna zijn ze drie weken vrij.

Webdesign Tonny