Een wedstrijd op de dinsdagavond, dit omdat Sluiskil  het enkele weken geleden op zaterdag liet afweten. Nu waren ze er wel zelfs redelijk vroeg!!
Op tijd beginnen onder leiding van scheids Niels Wik krijgt gelijk twee kansen ze gaan beiden ruim over. Dan komt Sluiskil door, Leroy komt uit de bal slipt uit zijn handen in de rebound word het een hoekschop. Dan Wik weer maar het schot van Lyanne gaat naast, Sluiskil schiet op de paal en Colin word afgevlagd wegens buitenspel.

Sluiskil komt dan terug met een snelle uitbraak waardoor er twee man door kunnen gaan op het doel. Leroy probeert ze af te stoppen maar het schot beland in de hoek van het doel, Sluiskil staat op 0-1. Dan diverse kansen voor Wik, maar Nick, Bart en Colin weten niet te scoren.  Dan een vrije trap van Nick, Bart kan hem mooi inkoppen, echter de Sluiskilse keeper kan hem net nog naast tikken.
Maar bij het volgende loeiharde schot van Bart is hij kansloos en staat het 1-1. Vervolgens een mooie aanval van Wik via Colin en Bart die hem doorpasst naar de nog maar net ingevallen Kevin, die krijgt de bal prima voor zijn voeten en aarzelt niet, hij zet de stand op 2-1.

Dan is het Nick die met één van de mooiste  goals van heel de competitie de bal in de rechter kruising knalt. Nog twee keer word de bal door Leroy uit het doel gewerkt en Bart en Colin schieten weer mis en dan is het rust.
De eerste actie in deze helft is voor Wik, dan gaat het een poos op en neer wel met het nodige duw trek en schopwerk. Dit resulteert in het feit als Bart weer neergehaald wordt dat hij zijn mond niet kan houden en er voor tien minuten uit mag. Er volgt een aanval van Wik via Quinten en Colin die de bal bij Kevin legt hij maakt zijn nummer twee en zet de stand op 4-1.
Leroy moet weer in actie komen, Wik spelers deponeren de bal naast het doel in plaats van erin.

De verdediging met o.a. Jari, Christiaan en Mark weren zich prima deze wedstrijd. Ondertussen heeft Nick een aanvaring met een Sluiskilse speler en moet het veld verlaten door een zere knie.Tessa legt de bal bij Kevin en deze maakt een hattrick drie doelpunten in één wedstrijd en de stand 5-1. Er volgen nog enkele kansen voor Wik maar de stand blijft hetzelfde.
Wik heeft vanavond goed voetbal laten zien, op naar zaterdag voor de laatste uitwedstrijd, deze tegen St Apollo/Kwadendamme/Hoedekenskerke JO17-1