Op weg naar Zeelandia- Middelburg voor de laatste uitwedstrijd van dit najaar seizoen. De JO17 voetbalt deze morgen tegen hun JO17-6. Vandaag is als extra spelers wederom Tessa van de Velde mee, zij heeft aangegeven om het voorjaarsseizoen als vaste speler met de jongens mee te willen gaan. De wedstrijd start op een matig veld dat met zand is bestrooid. Verder is het somber, mistig en beslist niet warm. Ook de wedstrijd is matig, Wik probeert goed combinatie spel te spelen maar door het niet goed gebruiken van de spitsen komt dit spel niet goed uit de verf.

Toch kunnen ze de tegenstander veel op hun eigen helft houden. Een aanval van Quinten naar Sven die de bal doorpasst naar Bart die op zijn beurt keurig de bal voor de goal neerlegt en de stand wordt op 0-1 gezet. Colin schiet eerst over en dan vol over de grond op de goal, de Middelburgse keeper verkijkt zich en duikt over de bal heen, dus staat het 0-2 . Maar verder dan deze stand komt Wik echter niet in deze helft.

In de tweede helft gaat Zeelandia-Middelburg meer druk zetten en hun tweede kans wordt dan ook verzilverd met een doelpunt. Na een tijdje kan Wik hierop antwoordt op geven door een pass van Nick de Boer op de doorgelopen Kevin, deze aarzelt niet en legt de bal keurig in het net, 1-3. Maar de strijd is nog niet gestreden Middelburg mag nogmaals doorkomen, het harde hoge schot gaat via de handen van Leroy tegen de lat, stuit terug het veld in, en komt in de rebound met dezelfde gang weer terug in het doel, en zo staat het 2-3.

De strijd is dan gestreden en de goed leidende scheids fluit af.
Het wordt nu spannend voor de Kerkwervse JO17-1 want voor het naar huis gaan wordt bekend dat koploper ’s Heer Arendskerke JO17-2 verloren heeft van Kloetinge JO17-4, en Odio JO17-2 heeft gewonnen van Kloetinge jO17-6. Er maken nu nog vier teams kans op het kampioenschap, maar allen zijn afhankelijk van winst of verlies door Wik’57 JO17-1 de laatste wedstrijd, en of Odio JO17-2 en Kloetinge JO17-4 hun laatste wedstrijd(en) in gaan halen. Voor Odio is dat na 17 december nog twee want zij gaan op die datum in de tweede ronde bekeren, en voor Kloetinge JO17-4 is dat na de zeventiende nog één. Als dit zo is en zij winnen deze wedstrijden zal Wik, ook al winnen ze op 17-12 van Wemeldinge als derde eindigen.