Met niet veel hoge verwachtingen, beginnen de mannen aan de wedstrijd. MZC drukt direct al door en krijgt een goeie kans, maar word naast geschoten. WIK weet even geen raad te geven en komt bijna niet over hun eigen helft heen met de bal. Na een tijdje krijgt WIK eindelijk de smaak te pakken en er worden een paar goeie voorzetten gegeven, helaas komen er geen doelpunten uit voort. MZC komt door de verdediging heen van WIK en staat 1 op 1 met keeper Kevin, die de bal goed tegenhoud. MZC komt nog met afstandsschoten, maar deze gaan allemaal over. MZC heeft wat meer balbezit als WIK, maar WIK geeft niet op en Sven komt met een goed afstandsschot vanaf de 16 meter, die jammer genoeg maar net over gaat. Timon geeft een goeie pass op Dickenson, die de keeper van MZC uitspeelt, maar helaas niet weet te scoren. Yani krijgt de bal diep en sprint bij zijn tegenstander weg, maar word aan zijn shirt getrokken en scheids Gerard geeft een vrije trap voor WIK. Yani krijgt nog een paar goeie kansen, 1 op 1 met de keeper, maar weet niet de bal in het doel te krijgen. WIK krijgt veel kansen, maar weet in de eerste helft niet een doelpunt te maken.

De 2e helft is nog maar net begonnen, of WIK krijgt een penalty tegen, die wel heel makkelijk werd weggegeven door de scheids. 0-1 voor MZC. Er komen goeie voortzetten van Yani en Dickenson en WIK blijft druk zetten. Een goeie kans word uit de korte hoek gehaald, door Kevin, die ontzettend goed aan het keepen is. Beide partijen zijn niet op hun best, maar MZC weet toch nog een doelpunt te maken, 0-2. Frank geeft de bal diep aan Yani, maar weet helaas net niet te scoren. Er komen nog wat kansen voor de mannen van WIK, maar het doel word niet bereikt. WIK verliest met 0-2 van MZC, maar hield goed stand.