• WIK 1
  • wik-svd 2015
  • WIK D1 kampioen
  • WIK JO17
  • SKNWK 1 - WIK 1

Site 1

De laatste wedstrijd in deze voorjaarscompetitie, 13 spelers en zonnig warm weer. En vandaag voetballen tegen de één na laatste in de poule, hoewel afgelopen weken gebleken is dat dit niets zegt. Groede/C komt met een gemêleerd team van B’s, C’s een enkele E en diverse dames. Gelijk voor het begin maar afgesproken, ivm de warmte dat er enkele drinkpauzes worden ingelast. Dan starten, Davey kooman neemt even de honneurs als scheids waar, daar Gerard de Jonge wat verlaat is.


De eerste aanvallen van de B1 monden uit in niets, Yani en Dickenson schieten naast en over of vinden de keeper van de tegenstander op hun weg. Dan is het een mooie actie van Bart waaruit de 1-0 door hem wordt gescoord. Groede komt ook gevaarlijk door maar vindt de verdediging van Wik en Kevin op hun weg . Hierna een periode voor beide teams dat er niet kan worden gescoord uit de kansen. Voor Wik zijn het Jari die naast schiet, Dickenson die wederom twee keer de keeper onverbiddelijk voor zich vindt. Timon en Bart die ook niet mogen scoren, de schoten gaan naast. Dan is het Leroy die een pass van Timon goed voor zijn voet kan leggen en de 2-0 maakt , dit is voor hem voorlopig ook de laatste actie, hij is op, en wisselt met Yani die er al eerder uitgehaald was voor Christiaan. Zo wordt het rust.


De tweede helft, gaat de B uitlopen of komt Groede terug?? Nou Wik loopt uit en hoe!! De eerste mooie actie van Dickenson naar Yani wordt door de laatste benut 3-0. Bart schiet twee keer in de handen van de keeper en een keer op de lat. Wat later komt de bal vanuit het doel van Groede terug het veld in en Nick de Boer aarzelt niet en maakt de 4-0. Een mooie uittrap van Kevin wordt door Bart opgepakt en hij maakt de 5-0 en wat later legt Yani de bal terug op de weer ingevallen Leroy en hij maakt de 6-0. Maar nog is het niet genoeg, ondanks dat Groede doet wat ze kan en ook nog regelmatig door kan komen gaat de B1 van Wik door.Yani schiet eerst over maar beloont zichzelf daarna met niet alleen zijn tweede maar ook nog zijn derde goal van vandaag en de stand staat op 8-0.


Een doelpunt van Dickenson wordt afgekeurd door buitenspel, maar nadat Timon nog een poging heeft gewaagd die overgaat scoort de eerstgenoemde alsnog en zet de 9-0 op het bord. Er wordt om minimaal 10-0 gevraagd en die komt er door een mooi doelpunt van Colin. Als Remco dan de 11-0 erin schiet en Yani die vandaag wel heel makkelijk scoort zijn vierde maakt is het tijd om de wedstrijd te beëindigen.


De B1 van Wik heeft vandaag weer eens laten zien dat ze veerkrachtig is en goed samen kunnen voetballen. Er volgt nu nog één en misschien nog een tweede toernooi en dan is dit seizoen weer voorbij.

Webdesign Tonny