• SKNWK 1 - WIK 1
  • wik-svd 2015
  • WIK 1
  • WIK D1 kampioen
  • WIK JO17

DSC05367

Met zestien spelers aanwezig omdat iedereen tegen Conan Brown een voormalige Wik jeugdspeler wilde voetballen, een zonnig voetbalveld, wel een harde wind en een tegenstander die ver onder de B1 van Wik staat. Meestal een bekeken pot zou je denken. Nou… dat viel dus tegen. Niet omdat het voetbal van Wik nou zo slecht was, maar meer omdat de gecreëerde kansen er gewoon niet in wilden. Die kansen waren er voldoende, maar Yani, Casper, Dickenson en Nick de Boer was het niet gegund om ze te verzilveren. En zoals al vaker gezegd, als ze er aan de ene kant niet in willen, dan vallen ze aan de andere zijde!

 

De eerste voor Zeelandia Middelburg ontvangen ze door een overtreding van Colin in de zestien meter waarna scheids Gerard de bal op de stip legt. Zo gaat wik met een 0-1 achterstand rusten, niets aan de hand zou je denken.
Wel dat ging toch anders. Na de aftrap staat Wik binnen zo’n tien minuten met 0-3 achter, en is het dankzij Kevin dat het er niet meer zijn.
De verdediging van Wik wordt te vaak uitgespeeld en de achterstand loopt verder uit tot 0-5.

 

Wik heeft ook wel kansen maar o.a. een mooie voorzet van Leroy op Yani gaat over en diverse andere schoten gaan naast of worden door de middelburgse keeper gestopt.
Ongeveer het laatste kwartier gaat het beter bij de B1. Dickenson opent de score voor Wik met een mooi doelpunt en de eer is gered. Maar er kan nog meer, gelijk na de aftrap wordt de bal door Wik onderschept en maakt Yani de 2-5, gaan ze de achterstand nog inhalen?? Nou daar is de tegenstander het niet mee eens en zij maken de 2-6. Als laatste kopt Leroy uit een hoekschop nog de 3-6 binnen maar dan is het gedaan, scheids Gerard fluit af en de drie punten gaan met Conan mee naar Middelburg.

 

Volgende week is Wik’57 B1 vrij, de week daarna spelen ze de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Groede/Cadzand.

Webdesign Tonny