Site 1

Redelijk uitgedund qua spelers door o.a. het uitlenen naar andere teams ( wat tegenwoordig bij veel voetbalclubs een probleem is) en anderszins afwezigen begint de B1 deze morgen aan de wedstrijd tegen Kloetinge B4.Toch is het Wik die de 1-0 maakt, Bart schiet van afstand de bal via de paal binnen. Dan gaat Kloetinge druk zetten en de verdediging en de goed keepende  Yani moeten alles op alles zetten om ze van zich af te houden. Ongeveer half deze helft is er een overtreding in de zestien van de tegenstander en wonderwel geeft hun vlagger aan dat het een penalty is !!! Colin gaat achter de bal staan en schiet hem rustig in het doel, de stand staat 2-0. Maar Wik kan deze stand tot rust niet vasthouden, zij hebben wat kansjes maar het is Kloetinge die de verdediging van Wik uitspeelt en de 2-1 maakt. Zo gaat de rust in.

De tweede helft, Kloetinge  zet nog meer druk dan in de eerste helft en al gauw wordt er gescoord in de rebound nadat de bal op de paal is geschoten, het staat 2-2!! Wat kan Wik nog, nou een doelpunt van Dickenson na een vrije trap, maar wederom wordt snel hierna de Wikse verdediging uitgespeeld en staat het 3-3!!! Dit schiet niet op zo… Dan weer een vrije trap voor Wik, Bart schiet hem snoeihard in en nu een paar minuten voor het einde staan ze weer voor. Intussen heeft Remco, na al eerder een waarschuwing te hebben ontvangen voor gevaarlijk spel, het veld moeten verlaten en staat Wik met 10 man. Yani weet nog diverse schoten van Kloetinge  te stoppen of achter de lijn te werken, maar ongeveer 10 seconden voor tijd (coach Ad maant de scheids al dat het tijd is) weet Kloetinge de stand nog gelijk te maken met een snelle aktie vanuit een ingooi. Eindstand 4-4,  gezien het voetbal wat de B1 te toon heeft gespreid een nog gelukkige uitslag.

Volgende week spelen ze de laatste uitwedstrijd tegen Domburg B1.
Yani, Bart, Colin en Leroy stappen na deze wedstrijd nog over naar het tweede om hen uit de brand te helpen qua spelers.