Site 1

Vandaag eerst alweer de tweede aanpassing in het speelschema gedaan. Steen B2 is eruit en de Meeuwen B1 zijn in de poule geplaatst. Dan naar de Vospit voor de wedstrijd Wik’57 B1 – SJO FC de Westhoek B2. Om kwart voor 12 de aftrap, de Westhoek zet gelijk druk maar Wik geeft geen ruimte weg. En zoals zo vaak degene die de meeste druk zet moet vaak de tegengoals ontvangen. Zo ook vanmorgen. Wik krijgt een vrije trap, Bart gaat erachter staan en.. jazeker keurig in het net en de 1-0 staat.  En niet veel later een aanval van Wik, Dickenson legt scherp voor en Leroy kan hem prima inkoppen. Maar de Westhoek reageert gelijk, ook zij kunnen een mooi doelpunt maken uit een prima genomen vrije trap. Omdat beide ploegen elkaar qua voetbal in de loop van de wedstrijd niets toegeven blijft het spannend. Diverse mooie kansen van beide teams gaan over of naast en zo wordt het rust.

Site 2

De tweede helft geeft hetzelfde beeld, beide ploegen doen hun best maar scoren is lastig, zo komt een 100% kans van Nick de Boer die samen met broer Frank de Westhoekse verdediging mooi uitspeelt op de lat. Verder gaat een opzet van Colin via Dickenson net naast.

Maar ook de Westhoek heeft geen geluk Kevin redt twee keer en de derde bal die hij mist wordt door een Westhoekse speler voor een vrij doel overgeschoten. Werd er verbaal in de wedstrijd toch al veel gespuid, het wordt na het eind toe steeds erger en scheids Gerard heeft zijn handen vol om een en ander in goede banen te leiden. Maar dan toch uiteindelijk het eindsignaal en Wik kan de eerste drie punten bijschrijven.
Volgende week speelt de B1 uit tegen Kapelle B2.