Mooi weer en een balletje trappen tegen de koploper in de poule Heinkenszand B2. In de eerste helft gaat alles redelijk gelijkwaardig op er wordt snel gespeeld en kansen zijn er aan beide zijden. Maar de beide keepers staan hun mannetje en het vizier van sommige spelers staat nog niet geheel scherp. Op slag van rust kan Heinkenszand doorkomen en het schot van hun speler gat voor Kevin onhoudbaar in de verre hoek. Toch valt de 0-1 stand nog niet tegen, daar kan nog van alles aan veranderen.

Site 1

Nou na rust veranderd er een heleboel. De 0-2 valt als door een misverstand tussen Kevin en Remco de bal doorrolt en een oplettende speler van Heinkenszand kan scoren. Wat verder in de wedstrijd wordt er in de zestien meter van Wik een overtreding gemaakt en kan scheids Gerard niets anders doen dan de bal op de stip te leggen. Het wordt 0-3.Bij Wik lukt het allemaal niet meer zo en de 0-4  kan nadat de verdediging van de thuisploeg simpel wordt uitgespeeld op het bord gezet worden.

Kevin weet nog één keer te voorkomen dat de achterstand groter word maar bijna aan het eind van de wedstrijd scoort Heinkenszand toch nog de 0-5. Geen punten  vandaag en volgende week geen wedstrijd want dan is de B1 vrij.