Op deze laatste wedstrijddag voor de Kerkwervse JO17-1 komen er zeeuws-vlamingen op bezoek het is de St Koewacht/Steen JO17-2, zij staan op de derde plaats in de poule.
Na diverse makkelijk gewonnen wedstijden is het vandaag afwachten hoe het zal gaan. Het lijkt in de eerste minuten makkelijk te gaan, ze houden de tegenstander redelijk makkelijk op hun eigen helft. Echter is het scorend vermogen bij Wik ver te zoeken, alle kansen gaan naast of over. En dan laat KWS zien wat ze de gehele wedstrijd blijven doen, ze gaan op de counter, de lange bal gaat over het middenveld naar de lange en snelle aanvoerder en deze kan zowel Jari de Vlieger als Arend vd Spek eruit lopen en de 0-1 maken.

Ooooh wat was het koud!!! Nul graden en behoorlijk mistig, maar toch gewoon ballen vanmorgen en wel uit tegen Kapelle JO17-3. Voor de wedstrijd moet de hele vriendelijk scheidsrechter in opdracht van de leider van Kapelle pasjes controle doen. Nou dat was dik in orde.
Dan maar beginnen, Wik gelijk de eerste kans maar deze gaat naast. Dan Kapelle maar keeper “Lerra “die vandaag in plaats van Mark Dicou, die vanwege het overlijden van zijn opa niet meekon, het doel leeg moet houden, houd zijn doel schoon.

Op deze wederom koude zaterdagmiddag begint de wedstrijd met een ijskoude regenbui, tijdens deze eerste tien a vijftien minuten wordt de strijd veelal op het middenveld gestreden. Voor Wik wat kansjes maar de uiteindelijke eerste benutte kans komt als Nick de Boer een hoekschop neemt die Colin van Wanrooy keurig inkopt. Hiervoor was de elfde speler van Bruse Boys uitgevallen zodat ze met tien man moesten voetballen. Door Wik wordt er in de navolgende dertig minuten nog 4 x gescoord en wel in de volgende volgorde: De 2-0 door Arne Ganzeman op aangeven van Nick de Boer.

Op deze koude en winderige middag de enige wedstrijd van deze dag op de Vospit, Wik’57 JO17-1 tegen Walcheren JO17-3. Leider Gerard is de scheids, uw verslaggever houdt de grensrechters vlag in de hand en Coach Ad den Boer leidt de JO17-1 vanaf de kant. Zo gaat de wedstrijd om 12:00 uur van start, ongeveer drie kwartier vroeger dan gepland, dan kunnen er na deze wedstrijd nog drie spelers mee met Wik’57 2 om dit team compleet te maken.

Wik JO17-1 vandaag in het Blauw-wit, de combinatie Luctor/Heinkenszand JO17-2 komt op bezoek en die spelen ook in het groen. Vandaag is de scheidsrechter Ron van Kan omdat Coach Gerard v Wanrooij die de JO17 meestal fluit nu bij de JO10 die tegen St Maartensdijk op moeten boksen (einduitslag 2-10) scheidsrechter is.

Webdesign Tonny