• SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK 1
  • WIK JO17

Een spannende inhaalwedstrijd door de week, de laatste in de poule van de JO17-1. Er wordt uit gevoetbald tegen DwO’15 JO17-1 zij staan tweede in de poule. Het is een echte kampioenswedstrijd want beide teams kunnen op het kampioenschap aanspraak maken. Wik heeft aan een gelijkspel genoeg maar gaat natuurlijk voor de winst, DwO moet winnen omdat Wik een beter doelsaldo heeft.

20180606 Dwo15 JO17 1 WIK JO17 1 01535

Uw schrijver vanmorgen al op tijd aanwezig op de Vospit. Even een wedstrijdje vlaggen bij de JO17-1. Zeelandia- Middelburg JO17-3 komt op bezoek, we zullen maar zeggen het iets grotere broertje van de JO17-4 waarvan anderhalve week geleden met dubbele cijfers van werd gewonnen. Vandaag zou dit echter niet zomaar het geval zijn, onder de goede leiding van scheids Ron van Kan wordt er begonnen. Wik moet vol aan de bak. De eerste kans wordt door de Middelburgse keeper gepakt, maar daarna is het Colin van Wanrooij die de 1-0 op het bord zet.

Op dinsdag avond voor de JO17-1G de inhaalwedstrijd tegen Zeelandia Middelburg JO17-4. Vanavond een ouderwets “leiders” team met Ad den Boer als coach, Gérard van Wanrooij als scheids en Jan Vis langs de lijn als vlagger.
Al snel blijkt dat het wel erg gemakkelijk gaat, binnen tien minuten drie doelpunten.

Op deze laatste wedstrijddag voor de Kerkwervse JO17-1 komen er zeeuws-vlamingen op bezoek het is de St Koewacht/Steen JO17-2, zij staan op de derde plaats in de poule.
Na diverse makkelijk gewonnen wedstijden is het vandaag afwachten hoe het zal gaan. Het lijkt in de eerste minuten makkelijk te gaan, ze houden de tegenstander redelijk makkelijk op hun eigen helft. Echter is het scorend vermogen bij Wik ver te zoeken, alle kansen gaan naast of over. En dan laat KWS zien wat ze de gehele wedstrijd blijven doen, ze gaan op de counter, de lange bal gaat over het middenveld naar de lange en snelle aanvoerder en deze kan zowel Jari de Vlieger als Arend vd Spek eruit lopen en de 0-1 maken.

Ooooh wat was het koud!!! Nul graden en behoorlijk mistig, maar toch gewoon ballen vanmorgen en wel uit tegen Kapelle JO17-3. Voor de wedstrijd moet de hele vriendelijk scheidsrechter in opdracht van de leider van Kapelle pasjes controle doen. Nou dat was dik in orde.
Dan maar beginnen, Wik gelijk de eerste kans maar deze gaat naast. Dan Kapelle maar keeper “Lerra “die vandaag in plaats van Mark Dicou, die vanwege het overlijden van zijn opa niet meekon, het doel leeg moet houden, houd zijn doel schoon.

Webdesign Tonny