• WIK D1 kampioen
  • WIK 1
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1

Vandaag uit tegen vv Steenbergen. Op een winderig veld werd er om 13:15u afgetrapt. Via Robin kwamen we snel op 0-1. Er werd redelijk goed gespeeld en eigenlijk kwam Steenbergen er niet aan te pas. Via Nathan, een beauty van Lennart en via het eerste doelpunt van Jochem gingen we met 0-4 de rust in. Na de onderbreking hadden wij nu de wind tegen en binnen twee minuten stond het 1-4. WIK bleef echter goed werken en voetballen en via Robin kwamen we op 1-5. Dat vlak voor tijd de 2-5 nog viel was jammer maar we zijn geen moment in de problemen geweest. De eerste 3 punten zijn binnen! Klasse gedaan allemaal! Volgende week thuis tegen WVV'67, allemaal graag om 10:30u aanwezig!!!

Een spannende inhaalwedstrijd door de week, de laatste in de poule van de JO17-1. Er wordt uit gevoetbald tegen DwO’15 JO17-1 zij staan tweede in de poule. Het is een echte kampioenswedstrijd want beide teams kunnen op het kampioenschap aanspraak maken. Wik heeft aan een gelijkspel genoeg maar gaat natuurlijk voor de winst, DwO moet winnen omdat Wik een beter doelsaldo heeft.

20180606 Dwo15 JO17 1 WIK JO17 1 01535

Uw schrijver vanmorgen al op tijd aanwezig op de Vospit. Even een wedstrijdje vlaggen bij de JO17-1. Zeelandia- Middelburg JO17-3 komt op bezoek, we zullen maar zeggen het iets grotere broertje van de JO17-4 waarvan anderhalve week geleden met dubbele cijfers van werd gewonnen. Vandaag zou dit echter niet zomaar het geval zijn, onder de goede leiding van scheids Ron van Kan wordt er begonnen. Wik moet vol aan de bak. De eerste kans wordt door de Middelburgse keeper gepakt, maar daarna is het Colin van Wanrooij die de 1-0 op het bord zet.

Op dinsdag avond voor de JO17-1G de inhaalwedstrijd tegen Zeelandia Middelburg JO17-4. Vanavond een ouderwets “leiders” team met Ad den Boer als coach, Gérard van Wanrooij als scheids en Jan Vis langs de lijn als vlagger.
Al snel blijkt dat het wel erg gemakkelijk gaat, binnen tien minuten drie doelpunten.

Op deze laatste wedstrijddag voor de Kerkwervse JO17-1 komen er zeeuws-vlamingen op bezoek het is de St Koewacht/Steen JO17-2, zij staan op de derde plaats in de poule.
Na diverse makkelijk gewonnen wedstijden is het vandaag afwachten hoe het zal gaan. Het lijkt in de eerste minuten makkelijk te gaan, ze houden de tegenstander redelijk makkelijk op hun eigen helft. Echter is het scorend vermogen bij Wik ver te zoeken, alle kansen gaan naast of over. En dan laat KWS zien wat ze de gehele wedstrijd blijven doen, ze gaan op de counter, de lange bal gaat over het middenveld naar de lange en snelle aanvoerder en deze kan zowel Jari de Vlieger als Arend vd Spek eruit lopen en de 0-1 maken.

Webdesign Tonny