• WIK-MZC 2014 dames
 • Kantinecrew gezocht

  Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons team willen komen versterken. Voor meer info klik op de foto van de kantine.

 • Duitse Avond

  Op 4 november organiseert WIK'57 een Duitse Avond in de kantine!

  Klik hier voor meer informatie

 • WIK 1

  Nieuwe kleding voor WIK 1

  Lees hier meer

Naar de Vospit om te vlaggen bij de bekerwedstrijd Wik’57 JO17-1 – De Noormannen JO17-1. Veel wind maar gelukkig wel zonnig en droog. Na de start van de wedstrijd o.l.v. Marcel Passenier geven beide teams elkaar in de eerste helft weinig toe al lijkt het dat Wik iets de overhand heeft. Na twee afstandsschoten op doel van Nick de Boer en nieuwkomer Arend vd Spek die beiden geen schade aanrichten is het Nick de boer die de ver uitgekomen keeper met een mooie boogbal kan verschalken en de stal op 1-0 zet.

Een lichtwedstrijdje op Bruinisse, inhalen voor de beker tegen de Bruse Boys JO17-2. Op een winderig sportpark volharding even een wedstrijdje ballen, aan een gelijkspel heeft Wik genoeg om concurrent SKNWK uit te schakelen. De eerste kans bijna gelijk na aftrap is voor Wik maar Sven die alleen voor keeper komt ziet de goalie de bal nog gauw wegwerken, en dan speelt Bru de Kerkwervse verdediging goed uit en scoren de 1-0.

Vandaag mee met de JO17-1 om heeeel vroeg te voetballen op het sportpark in kwadendamme tegen het JO17-1 combinatie team van Kwadendamme, Hoedekenskerke en Apollo’69. Start van de wedstrijd om 10 over 9 in de morgen!!
Bij Wik vier afwezigen: Christiaan hij zit nog even met zijn arm in het gips, maar is wel als toeschouwer meegegaan, Quinten zit met school in Londen, Ruben en Levi moesten werken. Als vervangers gaan Leroy Vis en Robin vd Hoek mee zodat er voldoende spelers /wissels zijn.

St Biervliet/Hoofdplaat J017-1 komt op bezoek voor de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen. De JO17 uit kerkwerve o.l.v. Ad den Boer en Gérard van Wanrooij was er klaar voor, compleet op Christiaan van de Hoek na, die een poos met zijn arm in het gips zal lopen. Wel was Chris aanwezig om zijn teamgenoten aan te moedigen. En uw verslaggever had de eer om bij deze wedstrijd als grensrechter voor Wik’57 JO17-1 aan te mogen treden.

Donderdagavond voetballen in Zierikzee. De JO17-1 speelt een inhaalwedstrijd voor de beker tegen MZC’11 JO17-3. In de eerste helft is het veld van Wik en kan MZC sporadisch bij het doel van hun tegenstander komen. De eerste kansen voor Wik worden niet afgemaakt en een doelpunt van Colin van Wanrooij op aangeven van Sven Bijdevaate wordt afgekeurd wegens buitenspel. Maar dan kan Colin toch de 0-1 scoren, hij mist het schot eerst compleet met zijn linkervoet, maar maakt het met zijn rechter goed.

Webdesign Tonny