Vandaag de 2e bekerwedstrijd en gelijk de laatste. Een thuis wedstrijd onder leiding van Marcel Passenier tegen vv Kloetinge 8, een zeer jong team.
We hadden vandaag een mooie selectie van 14 man, de vlagger was vandaag Steef v/d Wekken.

WIK 3 Kloetinge 8

We begonnen goed aan de wedstrijd, er werd goed gecombineerd. Maar tot kansen kwam het nog niet echt. Het was oppassen voor de counter van Kloetinge, ze hadden veel snelheid van voor. Na een goed half uur maakte Erik de Vlieger de 1-0, na een goede assist van Elmar Verhage. We gingen ook rusten met die stand.

Na de rust gingen we goed van start, al na 2 minuten verdubbelden we de stand en wederom scoorde Erik de Vlieger. Hij schoot de bal van randje 16 prachtig in het doel. 6 minuten later scoorde zijn tweeling broer Maurice de Vlieger de 3-0 en gelijk daarna maakte Elmar Verhage de 4-0. Het laatste doelpunt aan onze kant maakte wederom Erik de Vlieger, de 5-0 een hattrick. 8 minuten voor tijd maakte Kloetinge de 5-1.

Volgende week begint de competitie, een thuiswedstrijd tegen een combinatie team van de Westhoek en ZSC.