Vandaag net als vorige week een uitwedstrijd op kunstgras, alleen nu naar sportpark "Campen" te Kamperland om daar tegen het 3e elftal van V.v. Bevelanders te spelen.
We begonnen goed en in de 7e minuut komen we op voorsprong. Wilmar Berrevoets zet de aanval op en speelt hem naar Theo Wittenberg en die kan richting de 16 van de tegenstander. Daar speelt hij de bal naar Arjen Berrevoets en die schiet de bal in de korte hoek achter de keeper.

2

Daarna lijkt het wel of we niet meer kunnen voetballen. Het gaat heel slecht en Bevelanders krijgt en paar grote kansen, maar wij hebben Niels Hendrikse die zijn doel schoon houdt. Langzaam komen we weer terug in ons eigen spel.
In de 38 min krijgen we een corner, die genomen wordt door Wilmar Berrevoets. En hij wordt door Mark van Langeraad knap in gekopt, ondanks er een tegenstander van 2 meter voor zijn neus stond.
In de rust voeren we 1 wissel uit, Arjen Berrevoets gaat er uit met een blessure voor Jack Van de Velde.

1
De 2e helft speelt zich vooral op het middenveld uit, grote kansen zijn er niet. Mark verlaat het veld voor Dennis den Boer en Bart Boot komt in het veld voor Leendert de Jonge Een speler van Bevelanders waagt in de 80 minuut een schot op doel, maar Niels krijgt hem niet onder controle en de spits kan hem vrij inschieten 1-2.

3
Gelijk daarna krijgen ze nog een grote kans met een schot op de paal. De Bevelanders krijgen nog een corner, maar die wordt afgeslagen en Nick Dicou kan het halve veld oversteken en een pas op Wilmar geven en die krijgt met een geluk de bal omdat zijn tegenstand er de bal niet weg krijgt. Hij kan zo door lopen naar de keeper en schuift de bal beheerst in het doel en zo wordt het in de 82 minuut 1-3. Daarna was de wedstrijd gespeeld.

Volgende week een thuis wedstrijd tegen het 4e elftal van vv Bevelanders.