• WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine
  • Bru 4 - WIK 3

Vandaag een uitwedstrijd op een winderig Sportpark Wolfaartsdijk en op kunstgras tegen Wolfaartsdijk 3. We begonnen aanvallend aan de wedstrijd en kregen gelijk al wat kansen. Na ongeveer een half uur spelen komen we op voorsprong na een goede aanval vanaf recht naar het centrum en een steek pas van Elmar op Theo en die scoort beheerst. Kort daarna krijgt Erik de bal op de rand 16 en loopt 3 man voorbij en schiet de bal in de korte hoek in het kruis. We gaan gewoon door met aanvallen en Niels krijgt niet veel te doen.

Net voor de rust wordt er een overtreding op Pim gemaakt op 25 meter van het doel. De vrije trap van Elmar wordt gedragen door de wind en valt zo achter de keeper. We gaan met een 0-3 voorsprong rusten.

In de rust wisselen de gebroeders de Vlieger en gaan we verder met het zelfde als we in de eerste helft deden: aanvallen!!
Alleen ging het niet meer zo makkelijk als in de 1e helft. Ongeveer na 10 minuten in de 2e helft is er aanval op links, een pas door het midden van Theo op Elmar die in de korte hoek de bal er in schuift en het staat 0-4. Daarna gaat ons spel snel achteruit en komt Wolfaartsdijk ook steeds meer aan aanvallen toe. Na weer eens balverlies op het middenveld speelt Wolfaardsdijk het goed uit en schuiven ze de 1-4 bij Niels in het doel. Van goed voetbal is van beide kanten geen sprake meer en gelukkig kunnen we de wedstrijd zonder verdere tegen doelpunten uitspelen.

Volgende week weer een uitwedstrijd naar Bevelanders 3.