Vandaag de eerste bekerwedstrijd deze tegen MZVC 6, nadat de Noormannen die van vorige week zaterdag afgelast hadden. Diverse tweede spelers zijn met het derde mee zodat zij in Middelburg tegen het “broertje” van de tegenstander van het tweede MZVC 5 kunnen voetballen. Het is lastig voetballen voor Wik’57 2 het gaat chaotisch en ze lijken niet geconcentreerd. MZVC krijgt dan ook de eerste kans, deze gaat gelukkig in eerste instantie tegen de paal en in de rebound over.

Hierna wordt Wik wat Alerter en komen wat meer aan de bal, Mark van Langeraad schiet de bal naast en uit een aanval via Bart vd Velde en Quinten Poelman komt een hoekschop. Dan MZVC , eerst gaat een schot naast dan weer op de paal maar uiteindelijk scoren zij toch de 0-1.

Een vrije trap van Bart knalt op de lat, de tegenstander schiet weer over en hun volgende schot wordt half door Wik keeper Joel Bottemanne gestopt waarna Quinten de bal weg verdedigt. Een schot op doel van Mark is te zacht en die van Arne Schults en Dickenson Eekman gaan respectievelijk over en wordt door de Middelburgse keeper gestopt. Tussen door kan Joel de stand op 0-1 houden door twee gevaarlijke schoten goed te verwerken. Dickenson schiet een bal net voorlangs het doel. Dan raakt Bart de bal niet goed en MZVC gaat er mee vandoor en scoren de ruststand 0-2.

De tweede helft: In eerste instantie zet Wik behoorlijk druk, maar Stefan Heeg, Jeffrey Herfst en Dickenson kunnen de kansen niet verzilveren. Maar dan toch een hele mooie aanval en Quinten Poelman kan ( op zijn verjaardag) de 1-2 aantekenen. Maar na ongeveer twintig minuten zakt Wik wederom in, Joel doet wat hij kan maar kan niet voorkomen dat de tegenstander nog twee keer scoort. Voor Wik zijn de schoten die ze op het doel van de tegenstander kunnen schieten niet effectief zodat de eindstand op 1-4 blijft steken.
Aanstaande dinsdagavond wordt er door Wik'57 2 in Westkapelle de inhaal wedstrijd tegen de Noormannen 3 gespeeld.