• Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7
  • Kantine

Op deze dinsdagavond de eerste wedstrijd van het seizoen, tegen Melissant 2.Deze is geregeld door hun coach met onze hoofdtrainer Wouter Zwackhalen. Met maar liefst 17 spelers, Gerard van Wanrooij als coach en Jan Vis als vlagger wordt de wedstrijd om kwart voor 8 gestart. Het wordt een leuke wedstrijd om naar te kijken. De jonge teams zijn goed aan elkaar gewaagd en er zijn aanvallen over en weer. De eerste echte kans voor WIKwordt door Sven Bijdevaate richting doel geschoten maar de keeper maakt er een hoekschop van. Van hieruit is het Stefan Heeg die de 0-1 inkopt.

Melissant komt ook op de helft van WIK maar het schot op doel gaat naast. Enkele aanvallen van WIK worden verwerkt tot wederom een hoekschop en Bart vd Velde schiet naast. Joel Bottemanne weet diverse schoten van de tegenstander te stoppen en Arne Schults schiet een keer over. Melissant probeert het met een afstandsschot en deze komt in het doel terecht, stand 1-1. Bijna aan het eind van de tweede helft kan Quinten Poelman in zijn eentje door de verdediging van Melissant pingelen en maakt de 2-1 tevens de ruststand.

De tweede helft geeft eenzelfde beeld, de wedstrijd wordt veelal op het middenveld uitgevochten. Een hoekschop van Melissant heeft te weinig kracht om gevaarlijk te worden zodat Joel hem makkelijk kan pakken en een volgend afstandsschot gaat naast. Dan een afstandsschot van Sven en die gaat wel in het doel stand 1-3. Lange tijd blijft deze stand staan met voor beide teams wat gemiste kansen. Dan ongeveer vijf minuten voor tijd wederom een schot van afstand voor Melissant wat in het WIK doel verdwijnt, nu wordt het oppassen. Maar WIK geeft de voorsprong niet weg en de wedstrijd wordt met 2-3 door de goed leidende scheidsrechter afgesloten.
Zaterdag komt op de Vospit MZVC 6 op bezoek om te bekeren tegen WIK 2.