• SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK D1 kampioen
  • WIK 1
  • WIK JO17
  • wik-svd 2015

Afgelopen woensdag ,de JO17-1 heeft een inhaalwedstrijd uit tegen Kapelle JO17-2. Het is erg warm dus het tempo ligt lager dan anders. Kapelle opent al snel met de 1-0, en na enige tijd kan Colin v Wanrooij de 1-1 maken. Zo gaat het naar de rust. Na de limonade weer van start, het weer slaat iets om en het wordt donker en drukkend.


En Kapelle neemt weer de leiding met 2-1. Maar met een mooie actie maakt Tessa van der Velde er weer 2-2 van. En Colin kan de stand zelfs naar 2-3 brengen. Maar Kapelle geeft zich niet gewonnen, ze zetten alles op alles en de 3-3 staat. Intussen rommelt het steeds harder en ook zijn er diverse bliksemschichten een de lucht verschenen. Met nog ongeveer tien minuten te spelen besluit de scheids dat de teams even gaan schuilen. Als het onweer echter blijft hangen wordt door de leiding van beide clubs besloten dat het welletjes is geweest. De stand wordt op 3-3 gehouden zodat beide teams één punt bij kunnen schrijven.
Ook wik’57 2 moest nog een wedstrijd inhalen, deze afgelopen donderdagavond thuis tegen SKNWK 4. Het was iets koeler als de avond ervoor maar nog steeds drukkend. Onder leiding van scheids Gerard van Wanrooij wordt er gestart. Het wordt voetballend gezien wel een leuke partij


de aanvallen gaan redelijk op en neer. De eerste kans via Bart Boot gaat er nog niet in, even later wordt er via een voorzet van routinier Steef vd Wekken wel gescoord door Jeffrey van Kooten. Dezelfde Jeff schiet wat later in deze helft de bal nogmaals in het net dus de stand is 2-0.


kat in’t bakje zou je zeggen: Nou…. niet helemaal!! SKNWK kan doorkomen en Wik keeper Niels Hendrikse heeft het nakijken. Colin van Wanrooij’s schoten eindigen op de lat en bij de Nieuwerkerkse keep, en SKNWK doet hetzelfde kunstje nogmaals, zij passeren de Kerkwervse verdediging en maken de stand gelijk. Een mooie voorzet van Patrick de Broekert kan jammer genoeg door Erik de Vlieger niet tot een doelpunt worden verwerkt.

 

Na de thee wordt er weer vrolijk verder gevoetbald, Nieuwerkerk valt als eerste aan, dan Wik, Nick de Boer schiet naast, daarna legt hij hem weer voor, Leroy Vis stapt eroverheen zodat Marco Ganzeman kan schieten, de keeper van de tegenstander is echter snel genoeg om het schot weg te werken. Eelco Boot probeert het van afstand wat niet lukt, maar het is Theo Wittenberg die vanavond het mooiste doelpunt maakt en de stand op 3-2 zet. Diverse kansen voor Wik lopen op niets uit en SKNWK profiteert van een even wat rommelige verdediging bij Wik en scoren de gelijkmaker. Zo loopt de wedstrijd naar zijn einde. Ook hier voor beide teams een punt.


Na de wedstrijd nog even gezellig napraten want van Nieuwerkerk blijven er diverse spelers nog in de kantine om wat te drinken.
Wik heeft a.s. Zaterdag de laatste competitie wedstrijd, dan uit in Kortgene tegen de St Cortgene Bevelanders 4.

Webdesign Tonny