Een verslagje schrijven valt niet altijd mee, want moet je het (wederom)hebben over het mooie weer? Over het feit dat het eigenlijk te mooi weer was, of anders gezegd te warm!
Of over het gevalletje kopbal in het doel wat als doelpunt afgekeurd word. Misschien over die vlagger die te laat vlagt en je een tegendoelpunt krijgt. Deze keer maar niet over al die kansen de gecreëerd worden maar niet benut?? Het is misschien wel leuk om het te hebben over de JO17-1 speler die vandaag voor het eerst meedoet en in de voetsporen van zijn vader treed met nummer 8 op zijn rug.

Ach: Even kort toch maar wat opkrabbelen.

Bij Apollo’69 voetballen tegen het vijfde, met in eerste instantie maar twaalf spelers en na de rust bij aankomst van Eelco Boot uitgebreid naar dertien.
Binnen vijf minuten een kopbal van Bart Boot, volgens de Wik spelers in het doel maar de scheids geeft geen doelpunt. Dan komt Apollo door, aanvoerder van Wik Patrick de Boekert mist de bal maar gelukkig is daar Wim vd Velde die de bal goed weg kan verdedigen. Nick de Boer kan door de 's Gravenpolderse verdediging heen dribbelen en de 0-1 maken. Gelijk na de aftrap denkt de tegenstander “dat kan ik ook “ en dat klopt, zo staat het snel gelijk. En later in deze helft doen ze het nogmaals en staat Wik 2-1 achter. Voor rust komt Wik echter terug door een doelpunt van Theo Wittenberg en staat het 2-2.

Na rust:

Arne Ganzeman mag erin, spelend in shirt nummer 8 wat standaard door vader Marco (die door een blessure vandaag niet meekon) gedragen wordt, en Arne speelde in de verdediging zijn partij goed mee. Dit geld ook voor zijn teamgenoten Quinten Poelman en Nick de Boer die beiden de volle negentig minuten uitspelen. Verder worden er heel veel kansen gemist. Apollo komt niet vaak door maar is als het gebeurt wel gevaarlijk, en als uw berichtgever dan te laat vlagt voor buitenspel ligt de 3-2 achter doelman Niels Hendrikse in het doel. Wat Wik verder ook probeert, koppen, schieten, spelers van de verdediging naar de spits zetten en andersom niets helpt het blijft dezelfde stand. Als de scheids affluit blijven de punten dus in ’s Gravenpolder.
Hopen dat het volgende week thuis tegen Duiveland 4 beter gaat.