Voetballen in Oosterland tegen Duiveland 4 op deze frisse middag. Geen Jan Vis langs de lijn maar Marcel Passenier die vandaag de vlag mag hanteren. In de eerste helft mag Wik al drie doelpunten opschrijven. Jack vd Velde maakt de eerste gevolgd door Nick Dicou. Patrick de Boekert  maakt net buiten de zestien meter hands, de vrije trap die hierop volgt beland in de Kerwervse muur.
Vlak voor rust is het de ingevallen Nick de Boer die op een assist van Yani Bakker de stand op 0-3 zet.

Na rust blijft Wik lekker voetballen, Leroy Vis geeft de bal aan Oscar Meijer en de 0-4 staat. Ferrie Berrevoets ontvangt een punter op een pijnlijke plaats en Yani Bakker scoort de 0-5. Hierna wordt de wedstrijd rustig uitgevoetbald. Na de wedstrijd wordt er door de meeste spelers nog een drankje gedronken en dan op weg naar de Wok van Zeeland.

Deze avond is eigenlijk traditie, na de uitwedstrijd tegen Duiveland volgt er een gezellig avondje wokken. Deze keer met ongeveer 20 man.
Om kwart voor zes wordt er verzameld en een kwartiertje later is iedereen aanwezig en voorzien van een drankje. Het wordt een gezellige avond met voldoende te eten en drinken.

Diverse grappen en plagerijtjes komen voorbij, b.v als de feijenoorders onder de aanwezigen  Leon de Boer naar de wedstrijd FC Twente – Ajax  op zijn telefoon zien  kijken en zijn favoriete club na een 0-2 voorsprong met een 3-3 gelijkstand van het veld af gaat. Dan is het commentaar niet van de lucht. Ook Marco Ganzeman moet het enigszins ontgelden, gezien het feit dat hij afgelopen seizoen alleen nog maar bij de derde helft aanwezig is geweest. Maar dat alles mag de pret niet drukken. Na een uurtje of vier gezelligheid is het tijd om op te stappen. Nog even verwarring over de afrekenstaat, hoeveel kost het de man?? Als dit uiteindelijk ook weer geregeld is gaan de meesten naar huis en enkele spelers gaan nog even verder stappen.
Ten tijde van dit schrijven is bekend dat het tweede volgende week niet voetbalt, tegenstander St Cortgene heeft een baaldag aangevraagd.
Zaterdag 16 december a.s. wordt deze wedstrijd ingehaald.