Op de Vospit vanmiddag de laatste wedstrijd: Wik’57 2 – Colijnsplaatse Boys 3 een lastige ploeg om tegen te voetballen. De eerste minuten na het fluitsignaal komt de tegenstander er niet aan te pas, op hun helft wordt de wedstrijd gestreden, maar al snel valt door een misser op het middenveld bij Wik de 0-1 als een Colijnse speler alleen door kan gaan en de keeper van Wik van vandaag Leroy Vis kan passeren. Wik kan wat verder in deze helft weer langszij komen door een prima genomen vrije trap van Ferrie Berrevoets die mooi in de hoek van het Colijnse doel verdwijnt. Jack vd Velde schiet de bal over en als Colijn weer doorkomt kan Leroy het schot tot een ongevaarlijke hoekschop verwerken.

In de tweede helft krijgt Colijn een meevaller, Leendert de Jonge gaat in de zestien in duel met een tegenstander, deze gaat naar de grond en scheidsrechter Marcel Passenier legt de bal tot grote ontevredenheid van Leendert op de stip, de penalty wordt ingeschoten en Wik staat op een 1-2 achterstand. Later zelfs gevolgd door de 1-3 die vanuit een hoekschop gescoord word. Wik maakt de aansluitingstreffer een prachtig doelpunt van Wilmar Berrevoets. Als Colijn weer door komt wordt Leroy gemaand om uit te komen, die dit dan ook prompt doet. Het schot gaat gelukkig voorlangs het lege doel, en het volgende schot verwerkt hij tot corner. Maar het is allemaal niet genoeg, de tegenstander kan niet in bedwang worden gehouden ze maken de 2-4.

Hun volgende actie wordt gelukkig wel gestopt, en Nick Dicou kan zelfs alleen door naar het doel van de tegenstander, maar de Colijnse keeper kan het schot stoppen. Een pass van Nick naar Leon de Boer wordt door deze laatste op de paal geschoten. Dan de tegenstander weer, ze maken de 2-5, er wordt aangegeven dat de Colijnse speler buitenspel heeft gestaan, Vlagger Jan Vis heeft dit niet kunnen zien dus de scheidsrechter beslist ondanks het gemopper doelpunt!! Drie punten naar de tegenstander, voor de stand in de poule heeft het deze week nog geen gevolgen. Wel zijn de tegenstanders Colijn, SSV’65 en ZSC’62 een paar puntjes dichterbij gekomen.

Volgende week speelt Wik’57 2 de op één na laatste wedstrijd in dit najaar, ze voetballen uit in Oosterland tegen SV Duiveland 4.