Een koud windje en een fanatieke tegenstander dat zijn de ingrediënten voor de wedstrijd in Wolphaartsdijk tegen het derde team van deze club.
Wik staat op de eerste en zij op de derde plaats met maar één puntje verschil. De eerste paar minuten is het Wik wat druk zet, een aanval via Yani Bakker en Nick Dicou eindigt echter naast het doel. De eerste aanval van de tegenstander wordt na een redding van keeper Niels Hendrikse afgeslagen. Maar met een snelle terugkomst kan even later Wolphaartsdijk wel scoren, er wordt echter terecht op hands geappelleerd en dit doelpunt wordt afgekeurd.

Beide teams geven elkaar niet veel toe, de thuisclub is er echter fel op gebrand om de drie punten te pakken. Ze komen na een ingooi als een van hun spelers snel door kan gaan dan ook op een 1-0 voorsprong. Voor Wik is de grootste kans een goed genomen vrije trap door Leendert de Jonge. De goalie van de tegenstander kan dit schot maar net tot een hoekschop verwerken.

Dan is het tijd voor een bakje thee. De wedstrijd gaat na het kwartiertje rust weer verder, Wik wordt in de verdediging gedwongen. Niels kan nogmaals een schot wegwerken, en verder in deze helft is het Nick de Boer die bij een verdedigende actie de bal ongelukkig op zijn voet krijgt en ongewild een cadeautje aan de tegenstanders geeft als de bal in eigen doel rolt. Het tweede uit Kerkwerven staat zo met 2-0 achter.

Ze proberen de aansluiting te maken maar Yani schiet naast en als Nick de Boer alleen voor de keeper van de tegenstander komt gaat ook zijn schot naast het doel over de achterlijn. De thuisploeg kan met een afstandsschot nogmaals scoren en zet hiermee de eindstand op 3-0.

Resultaat is dat het tweede van Wik, ook door winst van Brouwershaven 1 op de FC Westhoek 3 zakt naar de derde plaats in de poule, zeker nog niet slecht en de competitie is ook nog niet voorbij!
Volgende week spelen ze weer een thuiswedstrijd, dan tegen de Colijnsplaatse Boys 3.