Nadat de tegenstander van de JO17-1 niet op was komen dagen was het een poosje wachten om daarna met het tweede mee te gaan naar MZC in Zierikzee. Sven,Nick en Bart gaan vanuit de JO17-1 mee voetballen, Leroy gaat op keep en leider Jan neemt de vlag ter hand. Ook had Wik 2 zijn eigen scheidsrechter meegenomen Marcel Passenier fluit de wedstrijd omdat MZC geen eigen scheidsrecher heeft. Verder zijn er spelers uit het eerste mee, Bart Boot, Frank de Boer, Camiel Kleppe, Mark van Langeraad en Harmen de bok.

De eerste helft geeft MZC goed tegenstand, Wik heeft kansen, twee keer Bart vd Velde, twee keer Pim Boot, en ook Theo Wittenberg mist er één. Dan Kan Bart van de Velde weer schieten en nu zit hij er wel in, stand 1-1. Camiel mist diverse doelpogingen en als Leroy de bal niet goed weg verdedigd komt MZC langszij, 1-1. Een goede actie door een schot van Theo naar Maurice de Vlieger zet de stand op 1-2, tevens de ruststand.

Na rust binnen één  minuut is het 1-3 door een doelpunt van Mark Langeraad. Frank de Boer schiet in de handen van de zierikzeese keeper, en Camiel kan eindelijk zijn doelpunt meepakken,1-4. Heel snel hierna een pass van Frank naar Theo die mooi kan scoren,1-5. Bij één van de aanvallen van MZC komt Leroy erg ver uit, gelukkig kan Eelco Boot het schot opvangen en wegwerken. Camiel maakt zijn tweede in deze helft, Bart Boot schiet op de keeper, en door een verdedigingsfout bij MZC kan Nick Dicou de eindstand op 1-7 zetten.