• Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1

Na de wedstrijd van de JO17-1 is uw verslaggever aan de zijlijn getuige van de wedstrijd WIK’57 2 – Duiveland 4.  Daar staat het na vijf minuten al 0-1, het doelpunt wordt gemaakt door Jack vd Velde, het doelpunt wordt al snel gevolgd door een tweede gemaakt door Wilmar Berrevoets vanuit een hoekschop. Jack vd Velde schiet vervolgens naast en een actie van Wilmar naar Jeffrey van Kooten wordt door de laatste in de 3-0 omgezet.

Dezelfde Wilmar kan wat later in deze helft de bal bij Jack krijgen die zijn tweede in deze helft maakt. Maar dan is het geluk bij Wik een beetje op Theo Wittenberg mist er één evenals Oscar Meijer op een pass van Jack, evenals Jeffrey die zijn schot op de paal ziet belanden. En zo zijn er nog diverse schoten die het doel missen. Een schot van Han vd sande komt bij een Duiveland spelers terecht, gelukkig kan Niels goed uitkomend de situatie redden. Maar Duiveland kan toch scoren als Teun de Boed door kan gaan en Niels het nakijken geeft. De 4-1 staat. Scheids Marcel fluit voor rust en de weinige toeschouwers concluderen dat Duiveland veel moeite met het voetballen in deze helft heeft gehad.

In de rust lopen vier jonge spelers warm voor Duiveland gaan zij het verschil maken??
De tweede helft, Duiveland begint gelijk met druk en als snel kan hun nummer 13 Tristan Korpershoek doorlopen en Niels passeren met de 4-2. Dit ondanks protesten van de Wik spelers dat hij vanuit een buitenspel positie zou zijn gekomen. Maar vlagger Ferrie Berrevoets is in deze heel beslist NEE!! Na dit doelpunt kan de tegenstander wederom doorkomen maar dit keer laat Niels zich niet verrassen en keert het schot.

Hierna schiet Duiveland nog twee keer naast en maakt Eric vd Zande de 5-2 op aangeven van Theo Wittenberg. Hierna worden door beide teams wederom diverse kansen gemist en wordt een doelpunt van de ingevallen Leroy Vis, na protest van de Duiveland spelers (terwijl hun eigen vlagger de vlag niet omhoog heeft gestoken)  afgekeurd voor buitenspel.

Na een poosje gevoetbald te hebben krijgt Wik een vrije trap. Leon den Boer, voor het weekend even over gekomen uit het noorden van het land, zet zich achter de bal, Met een prachtig schot belandt de bal achter keeper Mark de Vos en staat de stand op 6-2.
Na nogmaals een redding van Niels fluit Marcel Passenier af en heeft ook Wik 2 de drie punten binnen. Maar beste lezers wat hebben zij een boel kansen gemist!!.

Volgende week voetballen zij wederom thuis tegen MZC’11 5.