• SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine
  • WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3

Op verzoek van het tweede gaan Bart vd Velde, Sven Bijdevaate, Nick de Boer en Colin v. Wanrooij op de bank zitten en uw verslaggever neemt voor de tweede wedstrijd vandaag de vlag ter hand. De eerste helft is WIK 2 zeker de meerdere van ZSC, Nick Dicou schiet eerst over maar passt de bal daarna naar Jack vd Velde die de 1-0 scoort.

Jack probeert het later nog eens door alleen op de keeper af te gaan maar zijn schot verdwijnt naast het doel. Theo Wittenberg schiet wel goed, hij zet de stand op 2-0. Dezelfde Theo is de assist bij het tweede doelpunt van Jack van de Velde en ZSC is enigszins overrompeld bij de 3-0 achterstand.

Voor rust valt zelfs de 4-0 als Nick Dicou - Eric de vlieger ( die vandaag jarig is) aanspeelt en deze de keeper van Scharendijke het nakijken geeft, ruststand dus 4-0.

Na rust krijgt Wik wat meer moeite met ZSC, dit resulteert in een eigen doel van één van Wik 2  spelers, stand 4-1.
Een schot van de ingevallen Nick de Boer beland op de paal, keeper Niels kan diverse malen goed redden en uiteindelijk zet Jack vd Velde de eindstand op 5-1.

Het is ondertussen nog donkerder geworden dan het al was en het motregent, dan fluit scheids Marcel af en zijn er weer drie punten op het conto van het tweede bijgeschreven.
Volgende week hebben zij thuis nog een inhaalwedstrijd voor de boeg tegen Colijnsplaatse Boys 3 die net een plaatsje boven hen staat in de poule.