Lekker weer en uw verslaggever ( na even het vervoer van een spelers voor het eerste te hebben geregeld) aan de kant toekijken, hoe mooi kan het zijn? De eerste kans van SKNWK uit een vrije trap gaat over, maar tien minuten later gaat er toch  één in, 0-1. Dan een mooie voorzet van Eric vd Sande maar deze kan niet verzilverd worden. Na ongeveer een half uur weet SKNWK weer het net te vinden en staat het 0-2. Dan een mooie redding van Niels en een doelpunt van Leendert de Jonge vanuit een genomen hoekschop ( vlgs Leen was het al een eeuwigheid geleden dat hij gescoord had) en zo komt de rust in zicht.

Na rust is Wik het eerste kwartier zeker de betere ploeg, maar de mooie aanvallen leiden niet tot doelpunten. Niels houd wederom een schot uit het doel en even later is het Han vd Sande die de bal van de doellijn wegschiet.  Dan een kans voor Colin die zijn Nieuwerkerkse tegenstander mooi uitspeelt. Maar jammer genoeg beland het schot in het zijnet. SKNWK zet weer aan, Yani schiet de bal weg, vol op het achterhoofd van Leroy die even dizzy blijft staan. Nieuwerkerk profiteert door de bal op te pakken en te scoren. De volgende aanval van de tegenstander wordt gestopt en het daaropvolgende doelpunt afgekeurd wegens duwen in de rug bij Wim vd Velde.

Maar bijna aan het eind van de wedstrijd weel SKNWK met een schot dat via de paal erin gaat toch de eindstand op 1-4 te zetten. Ondanks het verlies was het een aardige wedstrijd om naar te kijken, niet in het minst om te zien hoe de vier B’s zich (wederom) zouden weren. En ik kan u zeggen dit ging goed. Bart en Yani hebben bijna de gehele wedstrijd goed meegedaan en Colin en Leroy hebben in de tweede helft hun partij meegespeeld. Volgende week speelt het tweede uit tegen Brouw 2.