Vandaag stond een wedstrijd tegen nummer 11 SSV'65 4 op het programma. Vorige week had SSV met 7-1 gewonnen van MZC'11 5 dus we waren gewaarschuwd. We konden vandaag beschikken over een fitte selectie van 14 man en om 14:30 uur werd er afgetrapt. In een eerste helft waarin het publiek niet al te veel werd vermaakt, kwam WIK aan het einde toch op voorsprong. Het was Erik de Vlieger welke een vrije trap hard over de grond onder de lange keeper doorschoot.

Met deze 1-0 voorsprong werd er gerust. Vlak na rust had WIK uit een corner op 2-0 moeten komen, maar de aanval strandde tot 2x toe op de keeper. Halverwege de 2de helft werd dan toch de verdiende 2-0 gemaakt. Eelco Boot brak door langs de rechterkant en met een mooie voorzet wist hij Erik weer te bereiken. Deze kon met een goede volley voor de 2-0 tekenen. Hierna werd de wedstrijd gecontrolleerd uitgespeeld en konden de 3 punten worden bijgeteld. Hiermee blijven we in het spoor van nummer 2 Bevelanders 3.

Volgende week komt het 2de weer in actie, er wordt ingehaald om 14:30 uur bij Bruse Boys 4.