Vandaag uit naar Terneuzen. Nick en Thijs kwamen ons vandaag helpen. Nadat we allemaal minimaal 1 x verkeerd waren gereden kwamen we aan bij vv Terneuzen. De eerste helft kwamen onze Wikkers prima voor de dag. Technisch waren we veel beter dan de tegenstander. Alleen fysiek was wel duidelijk dat we tekort kwamen. Zonder echt een grote kans, buiten 6 hoekschoppen, kwamen we echter niet.

De tweede helft bleek dat in Terneuzen voetballers groter en ouder worden in de rust....4 andere spelers stonden ineens in het veld. Na een minuut of 5 stond het elftal verkeerd bij een doeltrap en viel de 1-0. Het werd tegenhouden en werken in de 2de helft. Terneuzen scoorde nog 3 keer voordat de verder prima fluitende scheids affloot. Er was nog een kans voor Nick en Robin kwam nog een keer goed door op rechts maar meer zat er niet in. Ook conditioneel zijn er nog wat stappen te maken. Volgende week thuis tegen Hontenisse maar weer punten zien te pakken !!!