• WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1

Vandaag was het dan zo ver...de eerste wedstrijd van de nieuwe C1 ! Thuis werd er om 11.00u afgetrapt tegen Serooskerke. Tijdens het warmlopen was het de jongens al wel opgevallen dat er wel aardig grote tegenstanders tussen zaten....De eerste 10 minuten ging eigenlijk wel gelijk op.Het voetbal was wat zenuwachtig en de dingen wie vorige competitie wel lukte gingen nu allemaal wat minder. Serooskerke kwam op een 2-0 voorsprong maar na een steekpass van Joerie kon Yoran de eerste competitietreffer voor de C's binnen schieten. Er waren nog wat kleine speldenprikjes van WIK zijde maar vlak voor rust viel de 1-3.

Toen vlak na de rust ook de 1-4 viel was ik even bang dat het weleens hard zou kunnen gaan maar onze Wikkers bleven hun best doen. Een bal op de lat van Colin (die ons samen met Sven was komen versterken !!) de tweede goal van Yoran en nog twee prima kansen resulteerde uiteindelijk in een ietwat geflatteerde uitslag van 2-5. Het was even flink wennen vandaag maar vanaf keeper Corne tot aan de spitsen heeft iedereen zijn best gedaan !! Gaat vast goed komen deze competitie !!