Vandaag naar SC Welberg bij Steenbergen om voor de beker te voetballen. Een mooie accommodatie en kunstgras, en dat voetbalt net iets anders. Wik B1 komt goed door de eerste helft de eerste actie voor Wik is Dickenson die op een voorzet van Nick de Boer overschiet en ook een hoekschop gaat via Yani over het net. Dan een mooie voorzet van Dickenson die keurig door Nick de Boer in het doel wordt geschoten, 0-1.

DSC02493

Wat later in deze helft, Wik krijgt een hoekschop, Dickenson schiet hem voor de goal, maar het schot van Yani wordt weggewerkt, Colin kan de bal onderscheppen en maakt de 0-2. Een pass  van Nick Dicou op Dickenson, deze spurt af op het doel, maar de Welbergse keeper raakt niet van zijn stuk en stop het schot. Maar als de zelfde keeper wat later wel erg overtuigend uitkomt ontvangt Wik een vrije trap. Frank gaat achter de bal staan en schiet hem koelbloedig keurig in het net, en zo staan we met 0-3 voor.
De tweede helft, Welberg kan meer naar het doel van Wik komen en maakt hier goed gebruik van, na een misser van Bart scoren ze na tien minuten de 1-3. Nu is het zaak om op te passen. Frank schiet een bal ruim over, Kevin doet een mooie redding en zo glijdt de tijd voorbij. Na twee keer veertig minuten fluit de goed leidende scheids af en neemt de B1 drie punten mee terug naar Kerkwerve, en zijn ze door naar de volgende beker poule.