Als enige wedstrijd in de poule ging vandaag de wedstrijd Kapelle B2 – Wik’57 B1 door. Onder het mom van we spelen toch op kunstgras werd de B1 in Kapelle ontvangen. Na de aftrap had Wik binnen 10 minuten twee prachtige kansen, maar ze gaan er niet in!! Dan tien minuten later, Kapelle komt door en prikt de 1-0 in het doel. Intussen wordt ondanks dat het kunstgras is, het veld steeds slechter, er staat al zoveel water op dat de bal soms niet vooruit te branden is. Zo hobbelen we naar de rust.

Na rust het veld is zo slecht dat er hier en daar blazen naar boven komen zodat het een springkussen lijkt. De vraag is wat doen we, gaan we door, Wik staat maar met één doelpuntje achter, of stoppen we en spelen op een later tijdstip de tweede helft, wat betekend dat je dan hiervoor nogmaals naar Kapelle moet. Iedereen was toch al nat dus doorspelen. Onverwachts echter maakt Kapelle eigenlijk vlak na rust

DSC03880
2-0. Wik moet nu toch op gaan passen. Dan is het Remco die de aansluiting maakt 2-1!!  Op naar de gelijkmaker wat gezien het voetbal en de omstandigheden wel zo netjes zou zijn.
Beide teams zetten hun beste beentje voor maar waar het Wik niet lukt om te scoren moet Kevin na enkele mooie reddingen de bal langs zijn vingertoppen laten gaan en staat het 3-1 voor Kapelle.
De wedstrijd is gespeeld, nog enkele vruchteloze aanvallen en de scheids fluit af.

DSC03885
Jammer maar zo gaat het toch in het voetbal, degene die het meest kan scoren is de winnaar.