“Dit is triest “ zijn de woorden van speler frank als hij al heel vroeg wordt gewekt om te gaan voetballen. De B1 zou om 10 voor half 9 gaan rijden want ze moesten om half 10 aantreden tegen Serooskerke B2. Het werd uiteindelijk iets later omdat Kevin zijn handschoenen had vergeten en deze nog even gehaald werden. Maar dan toch aangekomen bij de tegenpartij, spelen op het achterste veld, niet fijn zonder enige beschutting, ondanks dat het droog was. Wik kan gelijk vanaf het begin druk zetten en een mooi schot van Casper wordt maar net door de Seroos keeper gestopt. Toch blijft de stand een hele tijd 0-0. Timon is in deze helft de pechvogel als hij al binnen vijf minuten onderuit wordt gehaald en het veld moet verlaten. Onze tegenstander wil ook scoren maar als dat gebeurd is het wel buitenspel dus komt Wik met wat geluk weg van achterstand.

Vervolgens is het de beurt van de B1 zij kunnen doorgaan en Dickenson maakt de 0-1. Maar de aftrap is amper genomen of de stand is weer gelijk als Serooskerke de 1-1 maakt. En het wordt bijna nog gekker als zij een penalty toegewezen krijgen i.v.m. een handsbal van Quinten in de 16 mtr. Een van de langste spelers van het team uit Serooskerke gaat achter de bal staan, hij neemt een korte langzame aanloop en schiet… Echter had hij niet op keep Kevin gerekend die wel eens vaker een penalty keert. Zo ook nu, de Wikse keeper tikt de bal keurig over het doel naar een hoekschop toe. En deze wordt zonder problemen weggewerkt. Ruststand 1-1.

8e

De tweede helft, beide ploegen gaan voor de winst maar Wik heeft duidelijk de beste kaarten. Na wat gerommel voor het doel van Serooskerke kan Jari de 1-2 scoren. Zijn eerste doelpunt in dit seizoen. Weer gaat het heen en weer op het veld, dan is het Frank die met een zacht schot dat via de binnenkant van de paal het doel inrolt de stand op 1-3 zet. Nu is het zak om vast de houden aan de voorsprong. Door een goede verdediging waar alle spelers aan meewerken en prima keepwerk van Kevin lukt dat ook. En als Dickenson dan ook nog de 1-4 aantekent is de winst definitief binnen. Blij om de drie punten wordt er naar huis gegaan. Hier aangekomen gaan drie spelers uit de B’s Frank de Boer ,Nick Dicou en Leroy Vis het tweede van Wik’57 versterken omdat daar niet voldoende spelers zijn, in de eerste helft hebben ze maar één wissel zodat alle drie de spelers bijna gelijk aan de bak kunnen. Ook Vlagger Jan van de B’s helpt nog mee door zijn tweede wedstrijd van deze dag te vlaggen.

De eerste helft van de wedstrijd Wik’57 2 – Cortgene 1 eindigt in een 1-2 stand. In de tweede helft komt geen van beide teams nog tot scoren zodat Cortgene 1 deze wedstrijd wint.